Anahtar Kelimeler: Adana’ korkutan yaralı

Adana’da korkutan kaza, 5 yaralı

Adana’da korkutan kaza, 5 yaralı

Yeni öğretmen olacakların mülakatları için Adana'ya giden ilçe milli eğitim müdürlerinin ve şube müdürlerinin bulunduğu otomobil kaza yaptı. Kazada 3 ilçe milli eğitim müdürü ile 2 şube müdürü yaralandı.

 Adana'da yeni öğretmen adaylarının mülakatı için yapılacak olan programa katılmak üzere il merkezine giden Kozan İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Sönmez, Feke İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Beydilli, Saimbeyli İlçe Milli Eğitim Müdürü Şahin Bozkurt, Kozan İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Osman Bayer ve Adana İl Milli Eğirim Şube Müdürü Gazi Keleş’in bulunduğu otomobil kaza yaptı. kazada ilçe milli eğitim müdürleri ile şube müdürleri yaralanarak hastanelerde tedavi altına alındılar.

Edinilen bilgilere göre; sabah saatlerinde Adana il merkezine mülakata giden ilçe milli eğitim müdürleri ve şube müdürleri trafik kazası yaptılar. Osman Bayer’in yönetimindeki 01 D 5629 plakalı otomobil Adana-Tarsus-Ankara otobanında seyir halinde iken önlerinde bir motosikletin kaza yaptığı, o esnada bir midibüsün ani direksiyon kırması ile birlikte Osman Bayer’inde direksiyon kırdı. Midibüse çarptıktan sonra refüje çarparak durabildi.

Kazada araç içerisinde sıkışan müdürler olay yerine gelen CANKUR ekipleri tarafından çıkartılarak 112 Acil Servis ambulansı ile Seyhan Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada tedavi altına alınan yaralılardan Kozan İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Sönmez'in durumunun ciddiyetini koruması üzerine Adana Şehir Hastanesi'ne sevk edildiği öğrenildi. 4 müdürüm ise Seyhan Devlet Hastanesinde tedavilerinin devam ettiği hayatı tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.

Polisin yaşanan kaza ile ilgili olarak inceleme başlattığı öğrenilirken, Kozan Ekspres Gazetesi olarak geçirdikleri trafik kazası sonucu yaralanan müdürlerimize Allah'tan acil şifalar diliyoruz.