Anahtar Kelimeler: Adana Adayı Sarı

Adana´nın Adayı Sarı mı?

Adana´nın Adayı Sarı mı?

Çevre ve Şehircilik Eski Bakanı Fatma Güldemet Sarı´nın adı, son günlerde Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak sıkça konuşuluyor.

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler için AK Parti´nin Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı kim olacak sorusuna karşılık olarak, 64. dönem Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı´nın adı son günlerde siyasi kulislerde sıkça konuşulmaya başlandı.

64. dolan Çevre ve Şehircilik Bakanı eski milletvekili ve MKYK üyesi Fatma Güldemet Sarı´nın Adana Büyükşehir Belediyesi için son günlerde adı sıkça konuşulmaya başlandı. Geçtiğimiz günlerde AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş Adana´yı ziyaret etmiş, ziyaret kapsamında esnafları da gezen Numan Kurtulmuş´a vatandaşlar; ?Biz Adana´da bayan bir Büyükşehir Belediyesi Başkanı görmek istiyoruz? diye talepte bulunmuşlardı. Ziyarette Fatma Güldemet Sarı´nın da bulunması, acaba AK Parti´nin Belediye Başkan Adayı Fatma Güldemet Sarı mı olacak? sorusunu akla getirdi.

Fatma Güldemet Sarı, Çevre ve Şehircilik Bakanı iken Kozan´a gerçekleştirdiği ziyaretlerde, Kozan´ın köklü sorunları ile yakından ilgilenmeye çalışmıştı. Kozan halkı ve Adana halkının ablası olarak da tabir edilen Fatma Güldemet Sarı´nın Belediye Başkan Adaylı´ğının konuşulmaya başlamasından itibaren siyasi kulislerdeki gerilimde hat safhaya çıktı.

Fatma Güldemet Sarı hem milletvekilliği hem de bakanlığı döneminde hiç kimseyle bir sorun yaşamamış, elinden geldiği kadar hizmet noktasında çaba gösteren siyasiler arasında yer aldı. AK Parti´nin 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde aday kimi göstereceği kiminle yola yola devam edeceği konusunda en çok konuşulan isimler arasında Fatma Güldemet Sarı yer alıyor.

Eski Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı katıldığı toplantılarda; ?Adana´yı Ak belediyecilikle buluşturarağız. şeklinde konuşuyor.

Ayrıca, yüksek mimar olan Fatma Güldemet Sarı, Adana´yı Türkiye´nin ve dünyanın gözde şehirlerinden biri haline getirmek için mücadele verecek kapasiteye sahip bir kişi.

AK Parti önümüzdeki günlerde kimle yola çıkacağını açıklayacak. Ancak, Fatma Güldemet Sarı ismini Bundan sonraki süreçte daha çok sık duyacağız.