Anahtar Kelimeler: Adanaya Haber Ulaştı Şehit

Adanaya Acı Haber Ulaştı 2 Şehit

Adanaya Acı Haber Ulaştı 2 Şehit

Beşiktaş Vodafone Arena yakınlarında dün gerçekleştirilen terör saldırısında şehit olan polislerden İmamoğlundan Mehmet Atıcı´nın ve Aladağdan Adem Oğuz´un ailelerine acı haber verildi.

K.Ekspres-Beşiktaş Vodafone Arena yakınlarında dün gerçekleştirilen terör saldırısında şehit olan polislerden İmamoğlundan Mehmet Atıcı´nın ve Aladağdan Adem Oğuz´un ailelerine acı haber verildi.
Baba İsmail Atıcı ve anne Esin Atıcı, aldıkları haber üzerine İstanbul´a gitti. Atıcı´nın şehit olduğu haberini alan çok sayıda yakını da Saygeçit Mahallesi´ndeki Türk bayrağı asılan baba evine geldi./resimler/2016-12/12/1417211790433.jpg

İki kız kardeşi bulunan şehidin, ailenin tek erkek çocuğu olduğu öğrenildi. Mehmet Atıcı´nın bekar olduğu ve 5 ay önce ilk görev yeri İstanbul´da çalışmaya başladığı belirtildi

Öte yandan Aladağlı Şehit polis memuru Belkıs Oğuz ile 1,5 yıl önce evlendiği ve Fatih Selim adlı 6 aylık bir oğlu olduğu öğrenildi. 5 kardeş içinde tek erkek evlat olduğu öğrenilen şehit polisin Türk bayrağı asılan tek katlı babaevine yakınları ve komşuları taziye için akın etti. Evin önünde bir ambulans hazır bekletilirken, şehidin naaşının memleketi Aladağ ilçesi Gıcak Mahallesi´nde toprağa verileceği bildirildi.