Adem Ocak a.adaylığını açıkladı

Adem Ocak a.adaylığını açıkladı

7 Haziran 2015 günü yapılacak olan genel seçimlerde milletvekili aday adayları açıklamaları devam ediyor.

Genel seçimler sonucunda meclise girmek isteyen aday adayları arsında Adem Ocak’’ da yer aldı. Ak Parti Adana Milletvekili Aday Adayı olan Adem Ocak Ak Parti Kozan ilçe binası önünde düzenlenen toplantı ile aday adaylığını açıkladı.

Ak Parti Kozan ilçe binası önünde düzenlenen Ak Parti Adana Milletvekili Aday adayı Adem Ocak katılımcılarla teker teker ilgindi. Ak Parti Kozan İlçe Başkanı Veli Gelebek açılış konuşmasında “ Allah’ ın izni ile bu dönem mecliste bir Kozan’ lı milletvekili görmek istiyoruz. Bu sebepten dolayı Ak Parti Adana Milletvekili aday adayımız Adem Ocak Beye çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Ak Parti Adana Milletvekili aday adayı Adem Ocak ise; “Yıllardır aktif siyasetin içindeyim. Adana ve bölgenin sorunlarının hemen hemen hepsini çok iyi bilmekteyim. Bu sorunların çözülmesi için ilk önce Cenab-ı Allah’ ın yardımı ile daha sonra sizlerin destekleriyle seçilirsem hepsinin üstesinde geleceğiz. Kozan ve Adana’ yı en iyi şekilde temsil edeceğim. Sorunların çözümlenmesi için elimden ne geliyorsa sraf edeceğim. Burada beni yalnız bırakmayan tüm dost, arkadaş ve dava arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum” dedi.

Ak Parti Adana Milletvekili Aday Adayı Adem Ocak’ ın aday adaylığı açıklama proğramına eski Ak Parti Kozan İlçe Başkanı Zeki Ak, iş adamları, mahalle muhtarları, STK temsilcileri ve kalabalık bir partili topluluğu katıldı.