“AFAD GÖNÜLLÜLÜK PROJESİ” TANITIM TOPLANTISI

“AFAD GÖNÜLLÜLÜK PROJESİ” TANITIM TOPLANTISI

“AFAD Gönüllülük Projesi” kapsamında, Şehit Arda Can Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Konferans Salonu’nda Vali Yardımcısı Mustafa Aydın'ın katılımı ile bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

 

 

Afet ve acil durumda toplumsal güç birliği oluşturulması amacıyla, tamamen kendi isteği doğrultusunda fiziksel gücünü, bilgi birikimini, yeteneğini ve deneyimlerini kullanarak toplum hizmeti vermeye gönül veren kişilere ulaşmak hedefi doğrultusunda yapılan toplantı, Adana Vali Yardımcısı Mustafa Aydın başkanlığında gerçekleştirildi.

İçişleri Bakanlığı Afet Acil Durum Yönetimi Başkanlığı tarafından başlatılan AFAD Gönüllülük Projesi tanıtım toplantısına Vali Yardımcısı Mustafa Aydın'ın yanı sıra; Kozan Kaymakam vekili Feke Kaymakamı Mehmet Rıdvan Doğan, kaymakamlık personelleri, kurum müdürleri, STK temsilcileri, cami görevlileri ve muhtarlar katıldı. 12 Kasım Salı günü saat 09.00’da gerçekleştirilen toplantıda, Vali Yardımcısı Mustafa Aydın gerekli bilgileri verdi. AFAD Gönüllülük Projesi’nin detaylarının anlatıldığı toplantıda Vali Yardımcısı Mustafa Aydın gönüllülüğün önemini vurgulayarak, projenin amaçları ve hedefleri hakkında bilgilendirmeler yaptı. Toplantı sonunda gönüllülük konusunda çalışanlara ve bireylere düşen görevler hatırlatılarak toplantı sonlandırıldı. Yapılan tanıtım toplantısı önümüzdeki günlerde diğer ilçelerde de gerçekleştirilecek