Agapi Restaurant ve Kahvaltı Kozan'da hizmete girdi

Agapi Restaurant ve Kahvaltı Kozan

Kozan’da, Kozan-Feke karayolu Dağılcak Tesisleri’ne varmadan yaklaşık 100 metre geride sol tarafta, doğa ile iç içe otantik bir mekanda Agapi Restaurant ve Kahvaltı hizmete açıldı.

İşletme sahibi Enes Yılmaz, Agapi Restaurant ve Kahvaltı'nın Kozan'a yeni bir soluk getireceğini söyledi. Yılmaz, "Agapi, sonsuz aşk. demek. Biz de bu mekanda sevgi dolu bir hizmet sunmak istiyoruz. Misafirlerimizi ailemiz gibi ağırlamak istiyoruz. Burada her türlü ızgara çeşitlerini, kahvaltı çeşitlerini bulabilirsiniz. Özellikle ege kahvaltımız çok güzel. Ailenizle, sevdiklerinizle hoşça vakit geçirebileceğiniz, lezzetleri tadabileceğiniz bir yer burası" dedi.

Yılmaz, işletmenin otantik bir atmosfere sahip olduğunu da belirterek, "Mekanımız doğa ile iç içe. Misafirlerimiz burada doğanın tadını çıkarabilirler. Ayrıca işletmemizde çocuk oyun alanı da bulunuyor. Aileler çocuklarını burada güvenle bırakabilirler" diye konuştu.

Agapi Restaurant ve Kahvaltı'nın hizmete girmesiyle birlikte Kozan'daki basın mensupları da mekanı ziyaret ederek işletme sahibinden bilgi aldılar.