Anahtar Kelimeler: Ağca Sahada Durak Bilmiyor

Ağca, Sahada Dur Durak Bilmiyor

Ağca, Sahada Dur Durak Bilmiyor

IYİ Parti Adana Milletvekili Adayı Nihal Ağca, 24 Haziran seçim çalışmaları kapsamında Kozanlı esnafları ve vatandaşları ziyaret ederek seçimlerde partisine ve Cumhurbaşkanı adayları Meral Akşener´e oy istedi.

IYİ Parti Adana Milletvekili Adayı Nihal Ağca, 24 Haziran seçim çalışmaları kapsamında Kozanlı esnafları ve vatandaşları ziyaret ederek seçimlerde partisine ve Cumhurbaşkanı adayları Meral Akşener´e oy istedi.

Kozan´ın Ergenuşağı Köyü´nden olan Kozan´da doğup, büyüyen İYİ Parti 4. sıra Milletvekili Adayı Nihal Ağca çalışmalar kapsamında ilk olarak İYİ Parti Kozan İlçe Başkanlığı´nı ziyaret etti. Ağca burada, İYİ Parti Kozan ilçe Başkanı Kenan Avan ve yönetimi ile birlikte parti üyeleri ile bir süre seçim çalışmaları hakkında sohbet etti.

Milletvekili Adayı Nihal Ağca ve beraberinde Eski İlçe Başkanı, İyi Parti 8. sıra Adana Milletvekili Adayı Hamza Gültekin ile birlikte ilk olarak Küçük Sanayi Sitesi´ndeki esnafları ziyaret ettiler.

Nihal Ağca, Sanayi esnafıyla sohbet ederek kendisinin Kozan´ın öz evladı olduğunu ve bu yanlış giden sisteme dur demek için, her şeyin daha iyi olması için partisine, kendisine ve Cumhurbaşkanı adayları Meral Akşener´e oy istedi. Esnaf ziyaretleri kapsamında esnafların hallerini ve hatırlarını soran Ağca, gördüğü ilgiden dolayı memnun olduğunu da dile getirirken, esnaflarda kendilerini iş yerlerinde ziyaret ederek onurlandıran İYİ Parti Adana Milletvekili Adayı Nihal Ağca´ya teşekkür ettiler.

1974 yılında Kozan´da doğan, ilk-orta ve lise öğrenimini Kozan´da yapan Nihal Ağca, üniversite sınavlarında Türkiye Şampiyonu olarak girdiği Orta Doğu Teknik Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü´nden 1996 yılında mezun oldu. 17 yıl çeşitli yerli ve uluslararası bankalarda şube ve bölge müdürlükleri yaptıktan sonra halen yönetim danışmanı olarak kariyerine devam ediyor. Nihal Ağca iyi derecede İngilizce biliyor. 2 çocuk annesi.

Adana Milletvekili Adayı Nihal Ağca İYİ Parti´nin kurucular kurulu ve Genel İdare Kurulu Üyeliği´nede devam etmektedir.

Yaptığı ziyaretler esnasında sohbet ederek vatandaşların dertlerini ve sıkıntılarını dinleyen Ağca; ?Benim için siyaset; milletin derdini kendine dert etmek ve bu dertlere derman yolları bulmak için sonsuz bir çaba göstermekdeyim. Siyaset; kadınların, yoksulların, muhtaçların, gariplerin, üzülmüşlerin, ezilmişlerin haklarını sorgularken çıkış noktasıdır. Erkek egemen bu dünyaya kafa tutmak ve kadınlar olarak hakkımız olanı isterken yüksek sesle ?biz de varız, buradayız sizin gibiyiz? demektir. Ben küçük işlerin vekili olmayan adayım. Hastanın, işsizin, imkansızlıkla çocuğunu okutamayan annenin, haksızlığa uğrayan kardeşimin, çalışarak üreterek geleceğe umutla bakan gençlerin vekili olmaktır. Bu millete hizmet etmek ne büyük şereftir. Yolumuz iyi bir yoldur. Allah nasip etsin, Allah bizi muvaffak etsin? diye konuştu.

İYİ Parti Adana Milletvekili Adayı Nihal Ağca sohbetler esnasında; Kozan ve çevresinin sorunlarını yakından bildiğini, bu sorunların çözümü noktasında Teşkilatı ile birlikte hareket ederek bir an önce çözüme kavuşturulmasını sağlamak için çalışacağını dile getirdi.

Nihal Ağca ziyaretlerde, İYİ Parti´nin ve Genel Başkan Meral Akşener´in Türkiye´yi daha iyi yerlere getireceğine, bunun içinde kendilerine 24 Haziran´da seçimler için oy istedi.

Küçük Sanayi esnaflarının ziyaretinin ardından Milletvekili Adayı Nihal Ağca ve beraberindekiler pazar yerine de giderek hem pazar esnafıyla hem de vatandaşlarla sohbet ettiler.