Ağca, “Güçlü Yönetim, Güçlü Ekonomi, Güçlü Kozan”

Ağca, “Güçlü Yönetim, Güçlü Ekonomi, Güçlü Kozan”

1 Ekim tarihinde yapılacak olan Kozan Ticaret Odası seçimleri için aday olan Hakan Ağca kendi mavi listesinin tanıtımını yaptı.

1 Ekim tarihinde yapılacak olan Kozan Ticaret Odası seçimleri için iş adamı Hakan Ağca aday olmuştu. Yaklaşık 9 ay önce seçim çalışmalarına başlayan Hakan Ağca Kozan Ticaret Odası’nın en ücra köşesindeki üyelerini dahi ekibi ile birlikte ziyaret ederek destek istedi. Kozan Öğretmenevi lokalinde düzenlendiği basın toplantısında, 5. ve 7. meslek grubunda aday çıkarmadıklarını bunun sebebi olarak, Kozan Ticaret Odası binasını kazandıran Yaşar Çelen ile Kozan Ticaret Odası ekonomisini güçlendiren Hilmi Baysal'ın karşısına aday çıkarmanın haddizlik olacağını değerlendirdikleri söyledi.

Kozan Ticaret Odası Başkan Adayı Hakan Ağca, Kozan'ın ticaretine yön verecek hizmet edecek mavi listenin tanıtımını gerçekleştirmek için bir araya geldiklerini ifade etti. Hakan Ağca, yaptığı basın toplantısında;

"Meclis üyesi adaylarımızla beraber genç, teknolojiyi kullanan, hesap verebilen, üyeleri sadece seçimden seçime hatırlamanın yerine üyeler ile bağını koparmayan, ayrım yapmayan, toplumun her kesimini kucaklayıcı, bütünleştirici, birleştirici şeffaf bir yönetim anlayışı ile Kozan’ımıza hizmet etmek için huzurlarınızdayız. Biz, seçim çalışmalarımıza 9 Ocak 2022 Pazar günü başlamıştık. Üyelerimizi evlerinde ve iş yerlerinde tek tek ziyaret ettik, sorunları yerinde samimiyetle dinledik. Çalışmalarımıza Tufanbeyli'nin, Saimbeyli'nin, Feke’nin ve imamoğlu'nun unutulmuş üyelerini köylerinde hatta en ücra köşelerde olsalar dahi ihmal etmeden ziyaret ederek devam ettik. Bu çalışmalar bize yol gösterdi. Sorunları yerinde tespit etmemizi sağladı. Çalışmalarımıza ışık tutacak yerel sorunları yerinde tespit ettik. Organize Sanayi Bölgesi’nin içler acısı durumunu yerinde gördük. Kısaca amacımız; “Güçlü Yönetim, Güçlü Ekonomi, Güçlü Kozan” sloganıyla yolumuza devam ediyoruz. Kozan Ticaret Odası yönetimi için; Kozan, İmamoğlu, Tufanbeyli, Saimbeyli ve Feke’yi temsil edebilecek geniş tabanlı, birleştirici, yaptıklarımızı bir zenginlik olarak görebilecek bir ekiple karşınızdayız. Kozan Ticaret Odamızın gücünün ekip olarak kullanılmamakta olduğunu görmekteyiz. Sonuç olarak, toplumumuz kaybetmektedir.

Kozan’ımız ve bölgemiz kaybetmektedir. Siz iş insanlarımız ve çalışan arkadaşlarımız kaybetmektedir. Toplamda 5 kardeş ilçemizin ekonomisini, iş alanlarımızın sanayimizin gelişmesi, güçlü yönetimle güçlü ekiple ve güçlü Kozanla olur” İfadelerini kullandı.

Mavi liste meslek gruplarından aday olan meclis üyesi adayları ise şu şekilde: Kozan Ticaret Odası başkan adayı Hakan Ağca'nın mavi listesindeki meclis üyesi adayları

  1. MESLEK GRUBU

Bilal Kurt, Kürşat Koç, Arif Yavuz

  1. MESLEK GRUBU

 Recep çürük, Salih Dilci

  1.  MESLEK GRUBU

 İbrahim Baysal, Atalay Özer, Ahmet Köse

  1. MESLEK GRUBU

Ercan Yavuz, Gürdal Topal, Suat Halaman

  1. MESLEK GRUBU

Hakan Ağca, Hacı Can, Ahmet Arık