Anahtar Kelimeler: KOZAN KÜLLİYESİ AÇILDI

AGD KOZAN KÜLLİYESİ AÇILDI

AGD KOZAN KÜLLİYESİ AÇILDI

Anadolu Gençlik Derneği Kozan Külliyesi yapılan merasimle açıldı.

Gerçekleştirilen açılışa merasimine Anadolu Gençlik Derneği Genel Başkanı ve MGV Genel Başkanı Salih Turhan,  Anadolu Gençlik Derneği Adana İl Başkanı Abdulaziz Kıranşal ve davetlilerin katıldı. Külliye içinde 300 kişinin namaz kılabileceği bir mescit, konferans salonu, düğün salonu, yurt ve kreş bulunuyor.

Kur´ an Tilavetinin ardından konuşma yapan  AGD Kozan Temsilcisi Ahmet Sönmez ?Külliyemizin bu hale gelmesinde burada bulunan arkadaşlarımızın katkısı ve çabası var. Bizler birer faniyiz, gelip geçiciyiz ama bu dünyaya çaktığımız bir çivi, bir eser biz öbür dünyaya gitsek dahi ardımızdan hayır ve hasenatların yazılmasına vesile oluyor.

Külliyemiz de hem konferansa salonu hem de düğün salonu, kreş bölümü, 300 kişilik mescidimiz, Kur´ an Kursu Salonu ve Yurt bulunmaktadır. Yurdumuza 2. dönem öğrenci kayıtlarına başlayacağız. Kreşimiz şuanda faaliyet vermektedir. Bu saydığımız eserlerde sizlerin emeği vardır? dedi.

AGD Adana İl Başkanı Abdulaziz Kıranşal binanın bugünlere gelmesinde emeği olanlara teşekkür etti. Binanın Milli Gençlik Vakfı adına yapılıp bağışlandığını belirtti. 

Anadolu Gençlik Derneği Genel Başkanı ve MGV Genel Başkanı Salih Turhan, Milli Gençlik Vakfı´nın 1975 yılından kurulduğunu ve hayırlı hizmetler gerçekleştirdiği söyledi.

Program sonunda Anadolu Gençlik Derneği Genel Başkanı ve MGV Genel Başkanı Salih Turhan, AGD Adana İl Başkanı Abdulaziz Kıranşal ve davetliler külliyeyi gezdile