Anahtar Kelimeler: puansız döndük

Ağrı’dan puansız döndük

Ağrı’dan puansız döndük

TFF 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Kozanspor konuk olduğu Ağrı 1970 Spor’a 1-0 mağlup oldu.

FF 3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Pazar günü deplasmanda Ağrı 1970 Spor’un konuğu oldu. Vali Lütfü Yeğenoğlu Stadyumu'nda oynanan maçı hakem Enes Kanpara yönetti.

Geçtiğimiz hafta grup lideri Kocaelispor'a kendi evinde 1-0 yenilen Kozanspor kendinden bir üst sırada bulunan Ağrı 1970 Spor’a da 1-0 mağlup oldu. Maçın ilk dakikasından itibaren gol atma mücadelesi gösteren temsilcimiz aradığı golü bulamadı. Ev sahibi ekip ise 84. dakikada Emrah Tacir’in attığı golle 1-0 öne geçti. Maçta başka gol çıkmayınca skor Ağrı 1970 Spor’un lehine sonuçlandı. Ligin 11. sırasında bulunan Kozanspor’un yeri değişmezken puanı 25’de kaldı. 10. sırada bulunan Ağrı 1970 Spor ise puanını 28’den 31’e çıkardı.

Ligde mücadele eden Kozanspor’un durumu da kritik. Çünkü, 17. sırada bulunan Kemerspor’un 2003'ün puanı 22. Kozanspor’un puanı ise 25. Arada bulunan bütün takımların puanları birbirlerine yakın. Önümüzdeki haftalarda ligde kalma mücadelesi gösterecek olan takımlar arasındaki kritik maçlar bu puan tablosunu değiştirecek mi? Hep birlikte göreceğiz.

Kozanspor’un kötü yerlerde olmaması için önümüzdeki hafta oynanacak olan maçta mutlak galibiyet elde etmesi gerekiyor. 8 Mart 2020 günü Kozanspor kendi evinde Elazığ belediyespor'u konuk edecek. Takım şimdiden hazırlıklara başladı.