Ahmet Eren, İnşaat Sektöründe Öne Çıkıyor

Ahmet Eren, İnşaat Sektöründe Öne Çıkıyor

Kurulduğu ilk günden buyana sağlam ve modern yaşam alanları üretimiyle her geçen gün güvenirliğini arttıran Ahmet Eren İnşaat, başladığı projeleri kısa sürede tamamlayarak insanları konut sahibi yapmaya devam ediyor.

K.Ekspres- Kurulduğu ilk günden buyana sağlam ve modern yaşam alanları üretimiyle her geçen gün güvenirliğini arttıran Ahmet Eren İnşaat, başladığı projeleri kısa sürede tamamlayarak insanları konut sahibi yapmaya devam ediyor.

İlçe ekonomisinin büyük bir oranını oluşturan, inşaat sektörünün önde gelen firmaları arasında yer alan ve 2012 yılından buyana konut ve iş yeri inşa eden Ahmet Eren İnşaat, ilçe merkezi ve Adana merkezde aynı anda yürüttüğü 8 farklı proje ile dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor.

Yaşanabilir ve piyasanın ihtiyaçları doğrultusunda yaşam alanları inşa ettiklerini söyleyen firma sahibi Ahmet Eren ? Yaptığımız işlerimizin sonuna kadar arkasında durabilmenin mutluluğunu yaşıyoruz? dedi.

Sektörün büyüklüğünden, insanların istek ve arzularının yanı sıra sosyal yaşam alanları inşa etmeyi hedeflediklerini söyleyen Eren ? Öncelikle firma olarak çok önemli bir sektördeyiz. Ülke ekonomisinin demiri, çimentosu adeta inşaat sektörüdür. 2012 yılından buyana sektörün içerisindeyiz. Birçok yaşam alanını hayata geçirerek, insanlarımızın kullanımına sunduk. Bundan dolayı ayrı bir mutluluk yaşarken, yaptığımız işin arkasında sonuna kadar dura bilmekte bizleri ayrı bir mutlu etmektedir. Elbette müşterilerimizden gelen talepler doğrultusunda ekonomik, yaşanabilirlik standartları yüksek, güvenilir, sosyal alanlara sahip olan konutlar inşa ediyoruz. Firmamızın şuanda Kozan ve Adana merkezlerinde toplam olarak 8 inşaat sahası bulunmaktadır. ? dedi.