AK PARTİ 39. DANIŞMA MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

AK PARTİ 39. DANIŞMA MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

Ak Parti Kozan İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen Ak Parti 39. Danışma Meclis Toplantısı Kozan´ da Özden Kültür Merkezinde yapıldı.

 

Ak Parti 39. Danışma Meclis Toplantısı, Ak Parti Kozan İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen organizasyonla yapıldı. Toplantı saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başladı. Düzenlenen proğramda saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından divan kurulu davetlilere tanıtıldı. Ak Parti Kozan İlçe Başkanlığının düzenlediği 39. Danışma Meclis Toplantısına Ak Parti Adana Milletvekili Tamer Dağlı, Ak Parti Adana İl Başkanı Fikret Yeni, çevre ilçelerden gelen Ak Parti İlçe Başkanları, Kadın Kolları Başkanları, Teşkilat ve Gençlik Kolları Başkanları, STK temsilcileri ve muhtarların yanı sıra kalabalık bir partili kitlesi katıldı. Yapılan 39. Meclis Toplantısında açılış konuşması yapan Ak Parti Kozan İlçe Başkanı Veli Gelebek;

? 1 Kasım seçimlerinden sonra 39. Danışma Meclisi Toplantısında siz değerli dava arkadaşlarımla bir arada olmaktan büyük bir memnuniyet duymaktayım. 39. Danışma Meclisi Toplantımızın Kozan´ ımıza, Adana´ mıza ve milletimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Ana kademe, kadın, gençlik kolları, mahalle teşkilatlarımızla ve oluşturduğumuz istişare kurullarımızla yaptığımız değerlendirmelerle 7 Haziran sonuçlarından çıkardığımız derslerle, 1 Kasım seçimleri için çok daha planlı ve proğramlı bir şekilde çalışmalarımızı yaptık. Kozan halkına özel, sade bir dille anlatmak için yaptığımız mektup çalışmamızı, son haftaya özel?40 Bin Eve, 40 Bin Ak Mektup? parolasıyla Kozan´ımızdaki evlerimize ulaştırdık. Büyük Türkiye yolunda yapılan genelde küçük ama yerelde büyük olan bu çabalar, 2 Kasımda Türkiye´nin aydınlık bir sabaha uyanması içindi. Bu 1 Kasım seçim sonuçlarının kazananları olduğu kadar kaybedenleri de var. Onlar da terör örgütü ve uzantılarıdır. Bundan sonra da böbürlenmeden ve kibirlenmeden siyasi yolculuğumuzu sürdüreceğiz, azim ve gayretle hizmete devam edeceğiz. Allah´a çok şükür Kozan´da, Adana´da hem de Türkiye genelinde verdiğimiz mücadelenin hayırlı sonucunu aldık. Misyonu, milletimizi temsil; milletimize hizmet ve ülkeyi geleceğe taşımak olan 64. Hükümetimizin ülkemiz için, bütün vatandaşlarımız için ve gönül coğrafyamız için ve insanlık için hayırlı olmasını diliyorum. 64.hükümette iki kadın bakanımızı özellikle de Adana Milletvekilimiz Yüksek Mimar Demet Sarı Hanımefendiyi kutluyorum. Düşürülen Rus uçağıyla ilgili olarak Türk silahlı kuvvetlerimiz; T. C. Devletimizin açık ve net biçimde daha önceden ilan ettiği bağlantı kuralları çerçevesinde kendi hava sahasını korumuştur.Egemen ve hür her devletin yapması gerekeni yapmıştır.Hava sahamızı ihlal eden, güvenliğimize tehdit oluşturan her unsura karşı, uyarı yapıldıktan sonra bunun gereği yerine getirilmezse gerekli karşılık tereddütsüz biçimde verilir. Aziz dava arkadaşlarım, burada sözlerime son verirken, milletimiz önümüzdeki 4 yılı ak parti kadrolarına emanet etti, inşallah bu 4 yıl AK Parti için millete hizmet yolunda nice 4 yılları beraberinde getirecektir. AK Parti bu ülkede hakkaniyetin sesi olmaya, aklıselimin sesi olmaya, milletin ve milletin gönlünün sesi olmaya devam edecektir, Allah yardımcımız olsun, Allah bizi milletimize mahcup etmesin. Allah´a emanet olun.? dedi.

Ak Parti Veli Gelebek´ in konuşmasının ardından Ak Parti Kozan İlçe başkanlığı tarafından hazırlanan sinevizyon gösterisi sergilendi. Gösterinin ardından Ak Parti Adana İl Başkanı Fikret Yeni konuşmasını yapmak için davet edildi.

Ak Parti Adana İl Başkanı Fikret Yeni; ? Kozan hem davasına sahip çıktı herkesten Allah razı olsun. Kozan Ak Davanın kendisine emanet etmiş olduğu kıymetli bir adayımıza, 4 yıl çok büyük hizmetler vereceğine inandığımız, her zaman Adana´ nın sorununu çok iyi bilen kıymetli bir kardeşimiz olan Tamer Dağlı´ ya sahip çıkmıştır, Allah razı olsun. Seçim süreci boyunca çalışmalarında çaba sarf eden herkese çok teşekkür ediyorum. Seçim çalışmaları boyunca Kozan İlçe Teşkilatımız çok çalışmış ve nihayetinde % 50´ nin üzerinde oy almıştır. Ayrıca buradan aday olan arkadaşlarımıza da çok teşekkür etmek istiyorum. Mevcut sıralarını gözetmeden aynı 1. Sırada gibi çok çalışarak davalarına sahip çıkıp katkıda bulunmuşlardır. Bütün milletvekili adaylarımıza çok teşekkür ediyorum. ? dedi.

Ak Parti Adana İl Başkanı´ nın konuşmasının ardından Ak Parti Adana Milletvekili Tamer Dağlı ise ? 1 Kasım seçimlerinden hep beraber, omuz omuza, alnımızın akıyla çıktık. Diyorum ki; bu ülkede iktidarı millet verir ve millet değiştirir, bunu kimse engelleyemez. Allah´ a şükür 1 Kasım´ da halkımız bu süreçte çok ciddi emekler vererek millet iradesini yegâne temsil edebilecek Ak Parti´ yi iktidara taşıdınız. Hepinize teşekkür ediyorum. Bu süreçte emeği geçen başta Sayın Adana İl Başkanımıza, ilçe başkanlarımıza, kadın kollarımıza, gençlik kollarımıza, STK temsilcilerine, muhtarlarımıza, mahalle temsilcilerimize, belediye başkanlarımıza, sandık görevlilerimize, bu partiye gönül vermiş bütün ak yüzlü dava arkadaşlarımıza teker teker teşekkür ediyorum. Biz sahaya çıkarken şunu söyledik. Dedik ki hepimizin tek amacı var. Bu ülkenin geleceği ve çocuklarımızın geleceği adına, ülkemize koalisyonlarla uğraştırmadan güçlü bir Ak Parti iktidarıyla buluşturmalıyız dedik ve bu başarıyı da yakaladık. Bu sırtımıza yüklene n o büyük sorumluluğu da anlımızın akıyla taşımamız gerekiyor.? Dedi.

Konuşmaların ardından dilek ve temenni kısmına geçildi ve dilek ve temennilerde bulunuldu. Daha sonra düzenlenen proğram sona erdi.