AK Parti İlçe Başkanı´na Darp İddiası

AK Parti İlçe Başkanı´na Darp İddiası

AK Parti Kozan İlçe Başkanı Abdulkadir Kozan ile öğretmen A.D. arasında çıkan tartışma emniyette bitti.

AK Parti Kozan İlçe Başkanı Abdulkadir Kozan ile A.D. arasında çıkan tartışma emniyette bitti.

AK Parti Kozan İlçe Başkanı Abdulkadir Kozan Sabah saatlerinde Göç Yolu üzerinde bulunan Ak Parti İlçe Binası çevresinde , A.D. isimli şahıs ile karşılaştı. A.D. ile AK Parti Kozan İlçe Başkanı Abdulkadir Kozan arasında çıkan tartışma karakolda sona erdi.

İddialara göre; A.D. isimli kişi seçimlerde başkanın köyünde sandık görevlisi idi. O günden bugüne kadar Abdulkadir Kozan ile A.D. arasında henüz sebebi bilinmeyen bir nedenden dolayı soğukluk bulunuyordu. Yine iddialara göre; Abdulkadir Kozan A.D.´nin Kozan Devlet Hastanesi´nde görevli eşine; ?Sen iyi insansın, sen iyi bir kadınsın ama senin eşin beş para etmez? dediği ve bu konuşmayı da kadın eşine anlattı.

Sabah saatlerinde A.D., AK Parti Kozan İlçe Başkanı Abdulkadir Kozan ile AK Parti ilçe binası civarında karşılaştı. A.D., Abdulkadir Kozan´a ?beni tanıyor musun? Benim eşime benim hakkımda beş para etmez demişsin? dediği iddia ediliyor.

Bu cümlenin ardından Kozan ile A.D. arasında sözlü tartışma çıktı. A.D.´nin verdiği ifadede; ?Abdulkadir Kozan´a vurmadım. Abdulkadir Kozan´ın ayağı kayarak yere düştü? dediği iddia ediliyor.

Abdulkadir Kozan´ın darp raporu aldıktan sonra A.D. isimli şahıstan şikayetçi olduğu öğrenildi.