Ak Partili Vekil Okul Bahçesine Alınmadı

Ak Partili Vekil Okul Bahçesine Alınmadı

Ak Parti Adana Milletvekili Prof. Dr. Talip Küçükcan´a şaka gibi cevap

K.Ekspres- Ak Parti Adana Milletvekili Prof.Dr. Talip Küçükcan Kozan Meslek Yüksek Okulu yerleşkesine alınmadı.

İlginç olay Kozan Meslek Yüksek Okulunda yaşandı.

16 Nisan tarihinde yapılacak olan referandum kapsamında ilçemizde bir dizi ziyaretlerde bulunan Küçükcan Çukurova Üniversitesi Kozan Meslek Yüksek Okulundaki öğrencileri yerleşke içerisinde ziyaret etmek istedi.

Beraberinde Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Şahin Ünüvar ve bir grup partili ile Kozan Meslek Yüksek Okuluna gelen Küçükcan, yerleşke içerisinde öğrencileri ziyaret etmek istediği talebini okul idaresine bildirdi.

Talebi okul idarecilerine ileten görevliler okul kapısında bekleyen Ak Parti Adana Milletvekili Prof. Dr. Talip Küçükcan´a bu ziyareti gerçekleştiremeceği cevabını verdiler.

Aldıkları cevap ile adeta şaşkına dönen Küçükcan ve beraberindekiler karara tepki gösterdiler.

Skandal olarak adlandırılan kararın kim veya kimler tarafından verildiği sorusuna henüz cevap bulunamazken, Küçükcan, alınan kararı talihsiz bir karar olarak adlandırdı.

Kendisi de milletvekili olmadan önce profesör olan Küçükcan: Üniversiteler özgür olmalı gençlerimiz erkenden sorumluluğa alışmalı. En büyük zenginlik kaynağımız gençlerimizdir. Genç kardeşlerimiz ülkemizin siyasetiyle yakından ilgilenmelidir. İdarenin bu tutumu sadece talihsizliktir. Bakın biz giremedik. Lakin gençlerimiz kendi istekleri ile buradalar. Bu tip kısıtlamalar ile ne yapılmak isteniyor. Anlam veremedim. Gençlerimize güvenmeliyiz dedi.

Okul yerleşkesine alınmayan Küçükcan´a destek vermek isteyen bir grup öğrenci Küçükcan ve beraberindekiler ile okul çevresinde bulunan bir kafede oturdular.

Küçükcan 16 Nisan tarihinde neden evet denilmesi gerektiğinin gerekçelerini gençler ile paylaştı.

Okul idaresi tarafından ortaya koyulan tutuma tepki gösteren bazı öğrenciler, okulun normal zamanlarda yol geçen hanı olduğunu iddia ettiler.

?Sabahtan akşama kadar okul yerleşkesine adeta kimin girip kimin girmediği belli değil. Normal günde adeta yol geçen hanı gibi kullanılan bahçelerimiz maalesef bir milletvekilimize kapatılıyor. Neden sorusuna cevap yok. Oysa sadece eveti savunanlar değil hayırı savunanlarda gelsin. Anlatsınlar neden evet neden hayır. İdarenin bu kararını kınıyoruz.? Dediler

Şimdi okul idaresinin hangi neden ve sebep gereği böyle bir karar aldığı merak ediliyor.