Anahtar Kelimeler: Gençler araya geldi

Ak Gençler bir araya geldi

Ak Gençler bir araya geldi

AK Parti Kozan İlçe Gençlik Kolları tarafından organize edilen "gençlik buluşması" Dağılcak Piknik Alanında gerçekleştirildi.

AK Parti Kozan Gençlik Kolları Başkanı Enes Bekir Erkek, gençlerin bir araya gelerek tanışması ve kaynaşması için "Ak Gençlik buluşuyor" sloganı ile gençlik buluşması etkinliği gerçekleştirdi. Dağılcak piknik alanında gerçekleştirilen etkinliğe AK Parti Adana Milletvekili Tamer Dağlı, AK Parti Kozan İlçe Başkanı Yusuf Bilgili, Ak Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Yıldız, Ticaret Odası Başkanı Mustafa Kandemir, Parti yönetim kurulu üyeleri de katıldı. Ak gençliğin Kozan'da büyük bir aile olduğuna dikkat çeken Gençlik Kolları Başkanı Enes Bekir Erkek bu tür organizasyonları daha sıklıkla gerçekleştirerek gençlerin birbirini tanımasını ve kaynaşmasını istediklerini ifade etti. Gerçekleştirilen piknik alanındaki buluşmada çeşitli ikramlarda bulunulurken sportif faaliyetler ve çeşitli oyunlarda oynandı. AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Enes Bekir Erkek; "pandeminin yavaş yavaş bitmesiyle birlikte bizlerde gençlerimiz ile bir araya gelmek istedik. Onlar bizler için çok önemliler. Geleceğin yöneticileri ile bu tür etkinlikleri yapmak onların geleceğe baktıkları ufku daha da aydınlatıyor. Etkinliğimize katılan Sayın vekilimiz Tamer Dağlı Bey'e ilçe başkanımıza oda başkanlarımıza, Parti yönetim kurulu üyelerimize ve birbirinden değerli gençliğimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonra da daha büyük ve güzel etkinliklerde bir araya geliriz" ifadelerini kullandı.

AK Parti Adana Milletvekili Tamer Dağlı'da piknik alanında bulunan vatandaşları selamlayarak sorun ve taleplerini yerinde dinledi.