Anahtar Kelimeler: Gençlik’ emekçilere ziyaret

AK Gençlik’ten emekçilere ziyaret

AK Gençlik’ten emekçilere ziyaret

Hem siyasi, hem de sosyal faaliyetleri ile son zamanlarda adından sıkça söz ettiren AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Enes Bekir Erkek narenciye işçilerine tatlı ikramında bulundu.

Yaptığı siyasi ve sosyal çalışmalar ile herkesin gönlünde taht kuran AK Parti Kozan Gençlik Kolları Başkanı Enes Bekir Erkek ve Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri narenciye bahçelerine giderek işçilerle sohbet gerçekleştirdiler.

İşçilere moral vermek için tatlı ikramında bulunan Ak Parti Kozan Gençlik Kolları Başkanı Enes Bekir Erkek, işçilerle de bir süre sohbet ederek sorun ve şikayetlerini dinledi.

Enes peki Erkek, “Kozan’ımızdan ülkemizin dört bir yanına ve dünyaya ulaşan verimli topraklarımızda yetişen narenciyelerimize emeğini, alın terini katan işçi emekçi kardeşlerimizi, ağabeylerimizi, ablalarımızı ziyaret edip, hoş sohbet ettik. Tatlı ikramında bulunduk. Rabbim sizleri esirgesin. Tırnağınıza taş değdirmesin İnşallah” "ifadelerini kullandı.

Narenciye bahçesinde çalışan işçiler gençlik kollarının gerçekleştirdiği ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, başkan ve yönetimine kendilerini düşündükleri için ayrıca teşekkür ettiler.