AK GENÇLİK’TEN MUHTEŞEM RAMAZAN AYI ÇIKARMASI

AK GENÇLİK’TEN MUHTEŞEM RAMAZAN AYI ÇIKARMASI

Başarılı çalışmalarıyla göz dolduran AK Parti Adana İl Gençlik Kolları Teşkilatı seçime 2 aydan kısa bir süre kaldığı bugünlerde de hızla çalışmaya devam ediyor.


Ramazan Ayının ilk gününden bu yana, “iftara 5 kala, teravih ve sahur programlarıyla” çalışmalarını sürdüren Adana AK Gençlik 5 Nisan Çarşamba günü Adana’nın 15 ilçesi ve 60 farklı noktasında büyük bir gövde gösterisi yaparak dinamik bir teşkilat olduklarını bir kez daha gözler önüne serdi. 
Adana’nın 15 İlçesinde ve 60 farklı noktasında aynı anda iftara 5 kala ve teravih programı düzenleyen AK Parti Adana İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Yıldız yaptığı açıklamada, Yüzyılın seçimine yürünen bu önemli günlerde durmaya niyetlerinin olmadığını dile getirerek, “AK Gençlik olarak duraklamaya bahanemiz yok, uyumaya zamanımız yok. Tek hedefimiz 14 Mayıs seçimlerinde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı bir kez daha Cumhurbaşkanı olarak seçtirmek ve Allah'ın izniyle Meclis çoğunluğunu Cumhur İttifakı’na daha güçlü şekilde kazandırmaktır”dedi.
“Fırtına olup eseceğiz, yağmur olup yağacağız, şimşek olup gürleyeceğiz, yıldırım olup çakacağız ve hiçbir tehdide boyun eğmeyeceğiz”diyen Yıldız: “Sayın Cumhurbaşkanımız'ın "Türkiye Yüzyılı Gençlerin Yüzyılı" söylemine dayanarak Gençlerin Türkiye Yüzyılı’na yürüyüşü en güçlü şekilde devam edecek ve 14 Mayıs 2023 Cumhurun zaferiyle taçlanacak." şeklinde konuştu.