Ak kadınlar kadına şiddeti kınadı

Ak kadınlar kadına şiddeti kınadı

Geçtiğimiz günlerde Mersin’ in Tarsus ilçesinde vahşice katledilen Özgecan Aslan ve yine ilçemiz Kozan’ da gündeme bomba gibi düşen köylüsü tarafından öldürülen Hatice Atıcı için Ak Parti Kozan İlçe Kadın Kolları tarafından şiddete hayır eylemi düzenlendi

Geçtiğimiz günlerde Mersin’ in Tarsus ilçesinde vahşice katledilen Özgecan Aslan ve yine ilçemiz Kozan’ da gündeme bomba gibi düşen köylüsü tarafından öldürülen Hatice Atıcı için Ak Parti Kozan İlçe Kadın Kolları tarafından şiddete hayır eylemi düzenlendi.

Eylem Mühsin Yazıcıoğlu Parkında gerçekleştirildi. Organize edilen eyleme Kozan Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Saffet Sarıca ve yönetimi, Ak Parti kozan İlçe Başkanı Veli Gelebek, Kozan İlçe müftüsü Bilal Başoğlu, Kozan devlet Hastanesi Başhekimi M. Sabri Güngören, başka partilerin kadın kolları başkanları, belediye meclis üyeleri ve milletvekili aday adayları katıldı. Eylemciler kadına hayır pankartı açarak kadına karşı uygulanan şiddeti kınadılar. Ak Parti Kozan Kadın Kolları Başkanı Saffet Sarıca; “Özgecan’ lar ölmesin, öldürülmesin, adına yapılan infialin artarak devam etmesi; erkek şiddeti konulu ülke gündeminin yerini yaşama saygıyı bırakması temennisi ile” dedi.