Ak Kadınlar kadınlar gününü kutladı

Ak Kadınlar kadınlar gününü kutladı

Ak Parti Kozan İlçe Teşkilatı Kadın Koları Başkanlığı 8 Mart Dünya Kadınlar günü dolayısıyla bir araya geldi.

Ak Parti Kozan Kadın Kolları Başkanlığı 8 Mart Dünya Kadınlar günü münasebetiyle bir araya geldiler. Saray Balo Salonunda düzenlenen etkinliğe Ak Parti Kozan İlçe Başkanı Veli Gelebek ve Partili Partisiz kadınlar katıldı.

Düzenelenen proğramda bir açılış konuşması yapan Ak Parti Kozan İlçe Başkanı Veli Gelebek; “ Öncelikle komşu ilçemiz Saimbeyli’ de Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Safiye hanımın eşini elim bir trafik kazası sonucu kaybetmesini üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz. Bu sebepten dolayı Safiye hanıma ve ailesine baş sağlı diliyorum. Bu gün burada bu etkinliği düzenleyen Ak Parti Kozan Kadın Koları Başkanımız Sayın Saffet Sarıca hanımada ilgisinden dolayı teşekkür ediyor, tüm katılımcılarımızın ve bütün bayanların dünya kadınlar gününü kutluyorum” dedi.

Ak Parti Kozan Kadın Koları Başkanı Saffet Sarıca ise; “Saimbeyli Kadın Kolları Başkanı Safiye Hanıma ve ailesine baş sağlığı diliyorum. Sayın ilçe başkanımıza katılımlarından dolayı çok teşekkür ediyorum ve bütün kadınlarımızın dünya kadınlar gününü kutluyorum” dedi.

Akabinde düzenlenen proğram yapılan eğlence ve ikramlardan sonra son buldu.