Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Şahin Ünüvar oldu

Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Şahin Ünüvar oldu

Ak Parti Kozan İlçe Gençlik Kolları 4. Olağan kongresi yapıldı. Kozan Ticaret Odasının toplantı salonunda düzenlenen kongreye tek liste halinde gidildi. Şahin Ünüvar Ak Parti Kozan İlçe Gençlik Kolları Başkanı oldu.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan kongre divan heyetinin seçilmesi ve konuşmalar ile devam etti. Kongrede sırasıyla önceki dönem gençlik kolları başkanı Mehmet Kurtaran, İlçe Başkanı Veli Gelebek, İl Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Ay, İl Başkanı Fikret Yeni ve Adana Milletvekili Fatoş Gürkan birer konuşma yaparak önceki dönem gençlik kolları başkanı Mehmet Kurtaran ve yönetimine çalışmalarından dolayı teşekkür ederken, yeni gençlik kolları başkanı Şahin Ünüvar ve yönetimine başarılar dileyerek 7 Haziran’da yapılacak olan genel seçimlerde AK Parti’nin tekrardan tek başına iktidar olarak hizmete devam edeceklerini söylediler. Yapılan konuşmaların ardından eski gençlik kolları başkanı Mehmet Kurtaran ve ekibinden bazılarına plaket takdimi yaptılar. 
Gerçekleştirilen kongreye AK Parti Adana İl Başkanı Fikret Yeni, Milletvekili Fatoş Gürkan, İl Kadın Kolları Başkanı Emine Karaköse, İl Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Ay, İlçe Başkanı Veli Gelebek, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ile çevre ilçelerden gelen gençlik kolları, milletvekili aday adayları ile çok sayıda partili katıldı.