AK Parti İl Gençlik Kolları Yıldız’a emanet

AK Parti İl Gençlik Kolları Yıldız’a emanet

AK Parti Kozan İlçe Teşkilatı kurucu başkanı Durmuş Ali Yıldız'ın oğlu Mustafa Yıldız AK Parti Adana İl Gençlik Kolları Başkanlığı görevine getirildi.

AK Parti Kozan ilçe kurucu başkanı Durmuş Ali Yıldız'ın oğlu Mustafa Yıldız, AK Parti ilk Gençlik Kolları Başkanlığına getirildi. Babasının içerisinde bulunduğu siyasi yaşamından dolayı siyasete yabancı olmayan Mustafa Yıldız partide bugüne kadar çeşitli görevlerde bulundu. Siyasetin içerisinde yoğrularak bugünlere kadar gelen ve yaşamının her alanında siyaset olan Mustafa Yıldız'ın AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanlığına getirilmesi parti içerisinde ayrı bir sevinç yaşattı.

Durmuş Ali Yıldız'ın girişimci ve siyasetçi oğlu Mustafa Yıldız'ın Adana İl Gençlik Kolları başkanlığında başarılı olacağı şimdiden belli. Iktidar partisinin Adana gibi büyük bir şehirde çok önemli bir kolu olan il gençlik kollarında başkanlık yapmak partinin ana damarlarını harekete geçirmede önemli rol oynayacaktır.

AK Parti Adana İl Gençlik Kolları Başkanlığı yapan birçok siyasi isim bugün il başkanı, milletvekili vb. olarak Siyasette var oluyorlar. Mustafa Yıldızı'nda önünün açık olduğu ve AK Parti gençlik kolları için önemli çalışmalar yapacağı belirtiliyor. Kozanlı bir kişinin AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanlığına atanması ilçe yönetimi ve gençlik kolları tarafından da sevinçle karşılandı. Önemli bir sorumluluğu üstlenmesinden dolayı partililer Mustafa Yıldız’a yeni görevinde başarılar dilediler.

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Furkan Bozkurt’tan görevi devralan Mustafa Yıldız görevine resmen başladı.

Kozan Ekspres Gazetesi olarak Kozanlı hemşerimiz Mustafa Yıldız’a yeni görevinde başarılar diliyoruz.