AK Parti Kozan’dan  saadet partisi seçmenine çağrı

AK Parti Kozan’dan  saadet partisi seçmenine çağrı

AK Parti Kozan İlçe Başkanı Av. Yusuf Bilgili; "Belediye seçimlerinde tercihini Saadet Partisi'nden yana kullanan kardeşlerimizi de bizler bağrımıza basmaya hazırız. Gönlümüz kapımız her zaman o kardeşlerimize açıktır” dedi.

AK Parti Kozan 7. olağan kongresinde tek liste ile girilen seçimde yeniden ilçe başkanı seçilen Yusuf Bilgili yaptığı konuşmada, yerel seçimlerde AK Parti'den giderek Saadet Partisi'ne oy veren vatandaşlara seslendi. Bilgili, 2019 yerel seçimlerinde tercihini Saadet Partisi'nden yana kullanan vatandaşlara seslenerek; “Bizler bağrımıza basmaya hazırız. Gönlümüz kapımız her zaman o kardeşlerimize açıktır ama bizler teşkilatımızın içine asla fitne sokmaya da müsaade etmeyeceğiz"diye konuştu.

“2024’te hedef Kozan’da AK Partili belediyecilik”

Avukat Yusuf Bilgili yeni oluşan yönetim ile birlikte kapı kapı, sokak sokak bütün hanelere gireceklerini ifade ederek; “Bizler bütün dava arkadaşlarımızı hatta başka partiye oy veren kardeşlerimizi burada görmek istiyoruz. 2023 seçimlerinde şer odaklarına karşı, ülkemizi bölmek isteyenlere karşı, en büyük sesi Kozan'dan vereceğiz. 2023 yılı seçimlerine odaklanarak çalışacağız. 2024 yılı yerel seçimlerinde de belediyemizi AK Partili belediye yapacağız” dedi.

Dağlı; “Bizim teşkilatımızın tek bir hayali var büyük Türkiye hayali"

AK Parti Kozan İlçe Olağan Kongresi'ne katılan AK Parti Adana Milletvekili Tamer Dağlı’da tek hayallerinin büyük Türkiye hayali olduğunu dile getirdi. Dağlı; “Dışarıda eleştirmek kolay, herkes herkesi eleştirebilir. Insanız, herkesin hatası olabilir ama ülke yönetiyoruz. Bu bayrağı daha yükseklere taşımak için bir araya geliyoruz. Bütün dünyaya kafa tutmuş, mazlumların yanında olmuş Recep Tayyip Erdoğan'a destek olmak için mücadele ediyoruz” dedi.

Milletvekili Tamer Dağlı, Adana-Kozan arasının uçak pisti gibi yapıldığını ifade ederek, AK Parti hükümeti döneminde halkın yaşam kalitesini yükseltecek il konumu Taşıyan kurumların Kozan'a getirildiğini söyledi. 

Dağlı; “Kozan’da SGK şubesi yoktu, öğrencilerin açık öğretime girme şansı yoktu. Öğrenciler Adana'ya gidiyordu. Feke’den Saimbeyli'ye kadar Adana'ya gitmek zorundalardı. Sosyal Hizmet Merkezi Kozan’da yoktu ama bunların hepsi bizim dönemimizde vatandaşın yaşam kalitesini nasıl yükseltiriz diyerek ilçemize kazandırdık. Milli emlak yapıldı. Mobil gümrük sanayicilerimiz için onay alındı ve 10 gün içinde faaliyete geçecek. Işkur'u Kozan'a kazandırdık. Eskiden vatandaş işçi arıyordu ama artık İŞKUR ilçemize kazandırıldı. Kobi'lerin desteklenmesi anlamında Kredi Garanti Fonu Kozan’ımıza 150 milyon bu sıkıntılı dönemde özellikle Covid-19 virüsünün yaygın olduğu dönemde destek verdi. Kozan'da sanayicimiz ve yatırımcımız işçi çıkarmadı. Tam tersi işçi aldı. Hatta, bu pandemi sürecinde Kozan'a dışarıdan yatırımcılar geldi. Kozan Ticaret Odası Başkanımız konuları birebir takip ediyor. Yine limana açılma yolunda Ceyhan Yolu yapılıyor. İskenderun limanına kadar tren hattı ile ilgili proje çalışmalarımız devam ediyor. Bütün milletvekillerimizle bunun takibindeyiz. Kozan adliye binamızın da kısa sürede sonuçlanması için mücadele veriyoruz. Adliye binamızı da yapacağız ve kaymakamlık bölgemizi rahatlatacağız. Bizim tek derdimiz vatandaşımız rahat etsin ve yaşam kalitesi yükselsin" dedi.