Anahtar Kelimeler: Parti Polat ' Emanet

AK Parti Polat Kaya'ya Emanet

AK Parti Polat Kaya

AK Parti Genel Merkezi tarafından yapılan değerlendirme sonucunda Polat Kaya AK Parti Kozan İlçe Başkanı oldu.

AK Parti Kozan İlçe Başkanı Yusuf Bilgili'nin 2024 Mart ayında yapılacak olan yerel seçimlerde Kozan Belediye Başkan aday adayı olmak için ilçe başkanlığından istifa etmesinin ardından ilçe başkanlığı için kimlerin aday olacağı merak konusu olmuştu.

 

AK Parti Kozan İlçe Başkanlığında temayül yoklaması yapıldı ve 9 aday adayı başvurdu. Aday adayları arasından 3 isim Ankara'ya çağrıldı. Bu isimler Mehmet Kurtaran, Polat Kaya ve Enes Bekir Erkek oldu.

 

AK Parti Genel Merkezi’nde yapılan mülakat sonrasında Polat Kaya'nın ilçe başkanı olmasına karar verildi.

 

Bu kararla birlikte AK Parti Kozan İlçe Başkanlığı Polat Kaya'ya emanet oldu. Polat Kaya, 2024 yerel seçimleri öncesinde AK Parti'nin başında olacak isim olacak.

 

Polat Kaya, AK Parti Kozan İlçe Yönetim’inde çeşitli görevlerde bulundu. 

 

Polat Kaya, Ankara'dan döndükten sonra AK Parti Kozan ilçe başkanlığında başkan olarak görevine başlayacak.

 

Polat Kaya'nın öncelikleri ne olacak?

 

Polat Kaya'nın öncelikleri arasında 2024 yerel seçimlerinde AK Parti'nin Kozan'da yeniden belediyeyi kazanması yer alıyor. Bunun için parti içi birlik ve beraberliği sağlamak ve seçmenle iletişimi güçlendirmek için çalışmalar yapacak.

 

Ayrıca, Kozan'ın sorunlarının çözümü için de projeler geliştirecek. Bu projeler arasında altyapı, ulaşım, eğitim, sağlık ve sosyal hizmetler gibi konular yer alıyor.

 

Polat Kaya'nın ilçe başkanlığı döneminde Kozan'da yeni bir sayfa açılması bekleniyor.