Anahtar Kelimeler: Parti’ çatlak sesler çıkıyor

Ak Parti’de çatlak sesler çıkıyor

Ak Parti’de çatlak sesler çıkıyor

AK Parti Kozan Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Altan, Ak partideki görevlerinden feragat ettiğini belirterek, ‘Bir vekil seçildi bu vekili seçtiğimize maalesef pişman olduk” dedi.

AK Parti Kozan İlçe Yönetim Yedek Üyesi Ömer Altan, Bucak bölgesinde siyasi çalışmalar yürüttüklerini, bir vekil seçtiklerini, o vekili seçtiklerine de pişman olduklarını ifade etti. İki dönemdir AK Parti Kozan ilçe yönetim kurulunda yedek üye olarak görev alan Bucak bölgesinin etkili isimlerinden biri Ömer Altan ile yine etkili isimlerden biri olan Talat Yavuz gençler ile birlikte basın toplantısı düzenledi.

Gerçekleştirilen basın toplantısında, AK Parti yönetim kurulu üyeliğinden ve bütün sorumluluklarından feragat ettiğini söyleyen Ömer Altan, AK Parti bölge milletvekiline ve yöneticilerine veryansın etti. Ömer Altan, bölgenin sorunlarını Adana milletvekillerine ve ilçe başkanlarına anlattıklarını ancak kendilerini kale almadıklarını ifade etti. Ömer Altan, Adana milletvekili Tamer Dağlı’yı isim vermeden sert eleştirdi. Bir vekil seçtiklerini bu vekili seçtiklerine de pişman olduklarını söyleyen Altan, AK Parti'nin çizgisi dışına yapılan siyasetten dolayı tüm görev ve sorumluluklarından feragat ettiğini açıkladı.

Yaptığı çalışmalarda oy istediği vatandaşlardan özür dileyen Ömer Altan, siyasi çatışmaların sıkıntısını vatandaşların çektiğini ifade etti. Altan yaptığı açıklamada; “Kozan Belediyesi'nden halkımız hizmet bekliyor. Maalesef ora da birbirleriyle çatışıyorlar. Burada çöp kamyonu ve bidonu bekliyoruz. Siyaset çatışmalarının sıkıntısını vatandaş çekiyor” dedi.

Altan,”Milletvekillerini halk günü geldiğinde şarampole atacak” diyerek; “Ben bölgenin sorunlarını ilçe başkanıma, fırsat buldukça vekillere anlattım. Hiçbir zaman kişisel sorun iletmedim. Adamlar beni hedef aldılar. “Sen bu işlerle niye uğraşıyorsun” diye dışlamaya çalıştılar. Çok büyük yanlış yapıyorlar. Bu millete yazık oluyor. Burada AK Parti rekor kırıyordu. Bucak bölgesinden 600 çıkıyordu. AK Parti belediye seçimlerinde ikiye bölündü. Ayrışma da iyice derinleşiyor. Halkın sorunlarını bilip aldırış etmiyorlar. 4 yıl olmuş Meletmez Göleti yapıldı. Daha su dağıtımı yapılmadı”dedi.

Basın açıklamasına katılan Talat Yavuz isimli Bucaklı, bölgenin sorunlarını bölge milletvekillerine götürdüklerini, milletvekillerinin alakadar olmadıkları gibi çözümde de bulunmadıklarını ifade etti. Yavuz, Türkiye'nin birçok noktasına hizmetin en iyi derecede gittiğinin altını çizerek, Adana'da Kozan’da ve bölgede yolların yapılmadığını ve en temel ihtiyaçlardan birinin yol olmasına rağmen bu sorunun çözülmediğini söyledi.

Yavuz, tabanı aşağılayıcı, sadece koltuk sevdası bir siyaset güdülmeye başlandığını ifade ederek, “Adana bölgemizde hizmet edin diye meclise gönderdik. Tabanı umursamayan sadece koltuk sevdası bir siyaset güdülmeye başlandı. Desinler ki, “Kozan için projelerimiz var. Şuna başladık.” Ama artık köylü siyasileri beklemiyor. Artık onlara saygı duymaz oldular. Bunun farkına varsınlar” dedi.

“Seçilen bir vekil halka mı hizmet etmeli? Yoksa kendine mi hizmet ettirmeli?” diyen Yavuz, “Siyasilere olan saygımızı kaybetmek üzereyiz. Bunların selamlarını dahi alasımız gelmiyor. seçilen vekillerimiz başkanlarımız ve siyasiler, siz bu halkın artık ağası, paşası, komutanı değilsiniz. Siz reisimizin dediği gibi bu milletin hizmetkarısınız. Bunun farkına Varın ve bizi ciddiye alın” dedi.