Anahtar Kelimeler: Parti’ Devir Teslim

AK Parti’de Devir Teslim

AK Parti’de Devir Teslim

AK Parti Kozan İlçe Başkanlığı'nda devir teslim töreni gerçekleştirildi. Yusuf Bilgili görevini Polat Kaya'ya devretti.

Törene; Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Yıldız, parti yöneticileri, mahalle başkanları, meclis üyeleri ve partililer katıldı.

 

Yusuf Bilgili, beş yıllık görev süresinde partinin Kozan'da en iyi şekilde temsil edildiğini belirterek, Polat Kaya'ya görevinde başarılar diledi.

 

Polat Kaya ise, aday adaylarının birbirinden değerli olduğunu belirterek, partiyi en iyi noktaya taşımak için hep birlikte çalışacaklarını söyledi.

 

Devir teslim töreninin ardından tebrikleri kabul eden Polat Kaya, yeni görevine başlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

 

Yusuf Bilgili'den Veda Mesajı

 

Yusuf Bilgili, devir teslim töreni sonrası yaptığı açıklamada, görev süresinde kendisine destek olan herkese teşekkür etti.

 

Bilgili, "Beş yıllık görev süremiz boyunca hem iyi günlerimiz oldu hem de zor günlerimiz oldu. Ancak hep birlikte Kozan'da AK Parti'yi en iyi şekilde temsil ettik. Bu süreçte desteklerini esirgemeyen başta genel merkezimiz olmak üzere, il ve ilçe teşkilatlarımıza, belediye başkanımıza, meclis üyelerimize, mahalle başkanlarımıza ve partililerime teşekkür ediyorum" dedi.

 

Bilgili, yeni başkan Polat Kaya'ya da başarılar dileyerek, "Polat Kaya'nın, partimizi Kozan'da daha da ileriye taşıyacağına inanıyorum" ifadelerini kullandı.