Anahtar Kelimeler: Parti’ anlamlı ziyaret

AK Parti’den anlamlı ziyaret

AK Parti’den anlamlı ziyaret

AK Parti Kozan İlçe Başkanı Yusuf Bilgili ve yönetim kurulu üyeleri şehit Ramazan Soykan’ın annesi Hasibe Soykan’ı ve 83 yaşındaki 4 çocuk annesi Cennet Akcan’ı ziyaret ederek Anneler Günü’nü kutladılar.

AK Parti Kozan İlçe Başkanı Yusuf Bilgili ve yönetim kurulu üyeleri ve gençlik kolları üyeleri ile birlikte Anneler Günü öncesi şehit annelerini ve ileri yaş grubu olan anneleri yalnız bırakmadı. Korona virüs salgını nedeniyle maske ve eldiven ile anneleri ziyaret eden Bilgili, anneler ile sosyal mesafe kuralları çerçevesinde bir araya geldi.

4 çocuk annesi 83 yaşındaki Cennet Akcan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve hükümete dualar etti. Şehit Ramazan Soykan’ın annesi Hasibe Soykan’ı da evinde ziyaret eden Başkan Bilgili ve yönetim kurulu üyeleri tüm şehit annelerinin her zaman yanında olduklarını ifade ederek Anneler Günü’nü kutladılar.

 Bilgili açıklamasında, “Biz cennet annelerin ayağının altındadır” diyen bir inancın mensuplarıyız. Annelerimizin hayır dualarını istedik. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın selamlarını ilettik. Şu an genel merkezimiz ile birlikte 65 yaş üstü üyelerimizi aradık. Bu süreçte ve ardından tüm partililerimizi aradık. Parti üyelerimizi arıyoruz sorun ve şikayetlerini alıyor, Cumhurbaşkanımızın selamlarını iletiyoruz. Ülke genelinde olduğu gibi kaymakamlığımız bünyesinde kurulan Sosyal Vefa Ekibi, Türk Kızılay’ı, sağlık çalışanlarımız çok güzel çalışmalar yapıyor ve vatandaşımıza dokunuyor. Ayrıca esnaf kefalet ve Halk Bankası vatandaşın yanında nefes kredileri ile vatandaşın yanında yer aldı. İnşallah bu süreci atlatacağız ve eski günlerdeki gibi yeniden parti çalışmalarımıza hız katarak sahada yer alacağız” diye konuştu.