Anahtar Kelimeler: AKDAM TRAFİK KAZASI

AKDAM´ DA TRAFİK KAZASI: 1 ÖLÜ

AKDAM´ DA TRAFİK KAZASI: 1 ÖLÜ

İlçemiz Kozan´ a bağlı Akdam Mahallesinde meydana gelen trafik kazasında bir kişi hayatını kaybetti.

İlçemiz Kozan´ a bağlı Akdam Mahallesinde meydana gelen trafik kazasında bir kişi hayatını kaybetti.
İlçemiz Kozan´ a bağlı Akdam Mahallesine Adana´ dan ziyarete gelen Mehmet Özdemir (50) yönetiminden kapalı kasa aracı ile henüz sebebi bilinmeyen bir sebepten dolayı direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu aracı defalarca takla atarak 150-200 metre olduğu tahmin edilen uçurumdan aşağıya yuvarlandı.Artaç ancak 7-8 tane ağacı devirmesi sonucu durabilmiş. Olay yerinden geçen diğer sürücülerin olayı farketmesi ile beraber durum jandarma ve ilk yardım ekiplerine bildirildi. Olay yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekipleri gönderildi. Olay yerine ulaşan sağlık ekiplerinin duruma müdehale etmesi sonucu aracı kullanan Mehmet Özdemir (50)´ in aracın içinde cansız bedenine ulaştılar. 
çevredeki vatandaşlar havanın sisli olması nedeni ile virajı alamayarak uçurumdan aşağıya yuvarlanbilme ihtimali üzerinde bilgi verdiler. Olay yerinin ise Koca Viraj olarak bilinmesi ve bu bölgenin en tehlikeli virajlarından birinin olduğu gelen bilgiler arasında. 
Olayda hayatını kaybeden Mehmet Özdemir´ in ise Akdam Köyünden olduğu, Adana´ da ikamet ettiği ve yaşadığı şehirde kuruyemişçilik yaptığı öğrenildi.Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.
/resimler/2016-5/29/1046382644478.jpg