Akkoç, ?Kozan´ı Şaha Kaldıracağız?

Akkoç, ?Kozan´ı Şaha Kaldıracağız?

AK Parti Kozan Belediye Başkan Aday Adayı Salim Akkoç, AK Parti ilçe binası önünde aday adaylığını açıkladı.

AK Parti Kozan Belediye Başkan Aday Adayı Salim Akkoç, AK Parti ilçe binası önünde aday adaylığını açıkladı.

Aday adaylığına karar verdikten sonra seçim sahasında aralıksız olarak çalışan Salim Akkoç, AK Parti ilçe binası önünde coşkulu kalabalığa karşı aday adaylığını resmen açıkladı. Salim Akkoç aday adaylığını açıklamadan önce özgeçmişi okundu.

Daha sonra AK Parti Kozan İlçe Başkanı Abdulkadir Kozan bir açılış konuşması yaptı.

Salim Akkoç bugüne kadar edindiği tecrübeleri belediye başkanlığında kullanmak istediğini ve Belediye Başkanı olması halinde yapacağı projeleri coşkulu kalabalığa anlattı.

Salim Akkoç açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

?Bugüne kadar parti içerisinde önemli hizmetlerimiz oldu ama en önemlisi Büyükşehir Belediyesi meclis üyeliği. Büyükşehir Belediye meclis üyeliği, bizlere çok şey kattı. Kozan ve Adana ile ilgili olumlu ne varsa meclisten çıkması için elimizden gelen gayreti gösterdik. Kozan´a hizmet gelmesi için gerçekten çok çalışıyoruz. İnşaat sektörü durmuştu. Onun tekrardan başlaması için arkadaşlarımızla birlikte gerçekten çok büyük çalışmalar yaptık. Bu sorun ile ilgili olarak herkesin önünü açtığımıza inanıyorum. Belediyenin kendi bütçesiyle yapacak çok fazla bir şey yok. Kozan´da işsizliği bitirmek için ve Kozan´ın gelişmesi için bir ayağımızın Ankara´da bir ayağımızın Kozan´da olması gerekiyor. Yoksa çok büyük hizmetler yapamazsınız. Amacımız, hizmet ise herkese barış içerisinde yaklaşmamız lazım. Bugün Kozan´da belediyecilik anlamında bir hizmet yapılamıyorsa bunun tek nedeninin uyumsuzluk olduğunu düşünüyorum. Belediye Başkanı isteyecek. Belediye Başkanlığı´nda kesinlikle mesai kavramı olmayacak. Halkla iç içe olacak. Çok büyük projelerimiz var. Allah´ın izniyle Kozan´ı şaha kaldıracağız. Ancak, halkın istemediği bir projeyi de kesinlikle hayata geçirmeyeceğiz. Halkı karşımıza almayacağız. Bugüne kadar çok sayıda esnaf ve köy ziyaretimiz oldu. Birçok vatandaşın kolay çözülebilecek sorunları var. Vatandaş bizlerden çok büyük şeyler istemiyor. Kozan´ın su borularının değişmesi ile ilgili olarak mevcut Belediye Başkanı söz vermişti ama 5 yıl geçti hala o konu ile ilgili herhangi bir çalışma yapılmadı. Elbette ASKİ´nin işi ama bu işin yapılmasını zorlayacaksınız. Çok projelerimiz var. Çok derdimiz var. Bu dertlerimizi sizlerle beraber dertleneceğiz. Halka en iyi, en güzel hizmeti yapmak için elimizden geleni yapacağız. Buraya kadar gelerek zahmet ettiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum? diye konuştu.

AK Parti Kozan Belediye Başkan Aday Adayı Salim Akkoç, aday adaylığı açıklamasını resmen yaptıktan sonra açıklama toplantısına gelenlerin tebriklerini kabul etti.

/resimler/2018-11/13/1202443254851.jpg/resimler/2018-11/13/1203093255170.jpg