AKP günden güne eriyor; gümbür gümbür geliyoruz

AKP günden güne eriyor; gümbür gümbür geliyoruz

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana Milletvekili Adayı Veteriner Hekim Ali Demir, “AKP günden güne eriyor, gümbür gümbür geliyoruz” dedi.

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Baş ve Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ile birlikte hafta içi Saimbeyli ve Feke’ye çıkartma yapan MHP Adana Milletvekili Adaylarından Veteriner Hekim Ali Demir iddialı konuştu.          MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin talimatları doğrultusunda  8 Haziran’a kadar uyku orucuna başladıklarını belirten Ali Demir, “Hafta içi Feke ve Saimbeyli’de yapmış olduğumuz alan çalışmasında gördük ki AKP günden güne eriyor. Başta Adana Büyükşehir Belediyemiz olmak üzere sekiz ilçe belediyemiz tüm planlamalarını tamamlamış ve hizmet atağına başlamıştır. Feke ilçemize bağlı mahallelere tarihi boyunca toplam 190 km. asfalt yol yapılmış iken, 2015 yılı proğramına alınan asfalt yol miktarı 275 km. dir. Bu bir olaydır. Şirin Feke ilçemize bu hizmeti sağlayan belediye başkanlarımıza ve ekibine Feke halkı adına şükranlarımı sunuyorum” dedi.

MHP ülkeyi yönetecek en iyi kadrolara sahiptir

Ali Demir, şunları söyledi; “Gezdiğimiz ilçelerde gördük ki, Adana Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Sözlü, ilçe belediye başkanının hangi partiden olduğuna bakmaksızın hizmetlere başlamış. Halkımız bu durumdan çok memnun. Vatandaşa özgüven gelmiş. Çıkmış iktidarı açık açık eleştiriyor. Yanlışları biliyor. Halkımız hak, hukuk ve sosyal adaletin MHP iktidarı ile geleceğini inanıyor. MHP ülkeyi yönetecek en iyi kadrolara sahiptir.

Ülkenin birlik ve bütünlüğünün sigortası Milliyetçi Hareket Partisidir” dedi.

Saimbeylili gençlerden Ali Demir’e yoğun ilgi

MHP Adana Milletvekili Adayı Veteriner Hekim Ali Demir’e Saimbeylili gençler yoğun ilgi gösterdi.

Hafta içi ilçeye çıkartma yapan MHP Milletvekili Adayları ilçe halkının sevgi ve ilgisiyle karşılaştı. Bu adaylardan Ali Demir ise Saimbeylili gençlerin yoğun ilgisine mazhar oldu. Gençler sevgilerini Ali Demir’i aralarına alıp fotoğraflayarak ölümsüzleştirdiler.

Kozanlı esnaflar Ali Demir’e güveniyor

İlçeden ilçeye koşarak dur durak bilmeyen Ali Demir, Kozan esnaflarını ziyaret etmeyi de ihmal etmiyor.

Geçtiğimiz günlerde Saimbeyli caddesini boydan boya gezen, Sanayi Çarşısı Esnaflarının dertlerini dinleyen Ali Demir, bu sefer de Irmak Caddesi ve Üstün Sokak esnaflarını ziyaret etti. Kozan’ın Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Ecz. Oğuz Arık ve MHP Tunceli Milletvekili Aday Adayı Tuba Altun ile birlikte esnafları gezen Ali Demir’e Kozan esnafı sonsuz güven duyuyor.