Anahtar Kelimeler: Akşener Kozanlılardan diledi

Akşener Kozanlılardan özür diledi

Akşener Kozanlılardan özür diledi

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener Kozan ve İmamoğlu ilçelerine gerçekleştiremediği ziyaretten dolayı vatandaşlardan özür diledi. Ekim başında bu ilçeleri ziyaret edeceğini söyledi.

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, geçtiğimiz günlerde Adana'ya ziyarette bulundu. Çukurova, Seyhan ve Ceyhan ilçelerini ziyaret eden Meral Akşener'in programında İmamoğlu ve Kozan ziyaretleri de bulunuyordu. Ancak, 1 günlük ziyaretten dolayı bu ilçelerin ziyaret edilmesinde zaman darlığı yaşanacağından dolayı Kozan ve İmamoğlu ziyaretleri iptal edildi.

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, grup toplantısında hem İmamoğlulu vatandaşlardan hem de Kozanlı vatandaşlardan özür dileyerek, Ekim başında hem Kozan'a hem de İmamoğlu'na ziyaret gerçekleştireceğini söyledi.

Adana'nın bütün ilçelerini ziyaret edeceğini ifade eden Akşener; "Çukurova, Seyhan ve Ceyhan ilçelerimize ayırdığımız zaman, aynı gün geri döneceğimiz için ancak yetti. 5 ilçeye gidecektik, ikisine gidemedik. Buradan hem Kozanlı hemşerilerimize hem de İmamoğlu ilçemizdeki vatandaşlarımızdan gidemediğimiz için özür diliyorum. İlk fırsatta teşkilatımızın talebi ile muhtemelen Ekim başında kalan ilçelerimizi başta Kozan ve İmamoğlu ilçelerimiz olmak üzere gezeceğiz” ifadelerini kullandı.