Anahtar Kelimeler: Akşener’ Mitinginde Erkan Yoğun

Akşener’in Mitinginde Erkan Can’a Yoğun İlgi

Akşener’in Mitinginde Erkan Can’a Yoğun İlgi

Akşener’in programı öncesi vatandaşları alanda karşılayan İyi Parti Adana Milletvekili A. Adayı Erkan Can’a partili partisiz hemşerileri yoğun ilgi gösterdi.

Irmak Caddesi Adnan Menderes Parkı meydanında gerçekleşen miting öncesi Genel Başkan Meral Akşener’i İyi Parti Kozan İlçe Teşkilatı, Milletvekili A. Adayı Erkan Can ile yüzlerce vatandaş, kurban keserek karşıladı.

 

Vatandaşları selamlayan İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener; “Bugüne kadar size gelmeyen, derdinizi dinlemeyen muhteremlerin rahatını bozmak üzere yola çıktım. '3600' dediler, yapmadılar. Söyleye söyleye kenarından düzelttiler, o da eksik oldu. ' Eyt' dediler, senelerdir; şimdi mecbur kaldılar. Ocak ayında EYT'yi çözüyorlar" dedi.

Akşener "Çok uzun bir zamandır seçmen velinimet olmaktan çıkmıştı. Şimdi yeniden velinimet oldunuz. Ben başta olmak üzere herkesi buraya getirip, karşınızda durdurun çünkü patron sizsiniz. Sizi birbirinizle kavga ettirip oy almak çok kolay iş ama derdine çare bulmak üzere çalışıp, o derdin çözümünü oluşturup, o çözüm üzerinden siyasi partiler, sizin için rekabet ederse işte acı meseleler, acı meselelere tatlı çözümler üretmek zorunda kalınır. 

 

Devlet okullarında okuyan öğrencilere bir öğün ücretsiz yemek verme teklifini Meclis'e getirdiklerini, 'Cumhur İttifakı'nın bileşenlerince reddedildiğini kaydeden Akşener, şöyle konuştu:"Biz Meclis'te dedik ki 'Çocuklar aç gidiyor okullara. Hiç değilse her gün devlet okullarında okuyan talebelere bir öğün ücretsiz yemek verelim'. Meclis'e getirdik. 'Cumhur İttifakı'nın bileşenleri tarafından reddedildi. Tam 24 milyar lirayı Hariri'nin cebine koydular. Niye? Patronun arkadaşıymış. Cumhurbaşkanı'nın aile dostuymuş. Ayıp olmasın, diye 24 milyar lirayı Telekom'dan aldılar, sizin cebinizden aldılar, Kozanlı'nın cebinden aldılar. 24 milyar lirayı koydular Hariri'nin cebine. Haram olsun, zıkkım olsun elbette ama bir öğün yemek teklifimizi reddettiler.

 

Meral Akşener, daha sonra Kozan’daki esnaf ziyaretinin ardından İmamoğlu ilçesine geçip esnaf ile sohbet etti.

 

Öte Yandan İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i büyük bir kalabalıkla karşılamaya gelen ve Kozan’ın dört bir yanını Meral Akşener posterleri ile donatan İyi Parti Kozan İlçe Teşkilat Başkanı ve Adana Milletvekili Aday Adayı Erkan Can’a partili partisiz vatandaşlar yoğun ilgi gösterdiler. Milletvekili Aday Adayı Erkan Can ise kendisine gösterilen ilgi ve alakadan dolayı hemşerilerine teşekkür ederek alanda bulunan vatandaşları selamladı.