AKSOYLU, ‘BİR BELEDİYE BAŞKANI BİR KENTİN YA ŞANSIDIR YA İMTİHANIDIR”

AKSOYLU, ‘BİR BELEDİYE BAŞKANI BİR KENTİN YA ŞANSIDIR YA İMTİHANIDIR”

Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) Kozan Belediye Başkan Adayı Sudiye Gizem Aksoylu, Kozan'daki yerel ve ulusal basın mensuplarıyla kahvaltı programında bir araya geldi.

Aksoylu, kahvaltıda yaptığı konuşmada Kozan'daki gözlemlerini paylaştı ve seçilmesi halinde gerçekleştirmeyi planladığı projeler hakkında bilgi verdi.

1982 yılında Kozan'da doğan Aksoylu, Girit göçmeni bir aileden geldiğini ve babasının Doğruyol Partisi'nde il genel meclis üyeliği yaptığını söyledi. Aksoylu, Kozan'da siyasetin ve hizmetin önemini vurguladı ve "Bir belediye başkanı bir kentin ya şansıdır ya imtihanıdır. Maalesef Kozan halkı büyük ölçüde imtihana tabi tutuluyorlar." dedi.

Aksoylu, Kozan'daki insanların perişan halde olduğunu ve son 20-25 yıldır hizmet alamadığını savundu. Yerel yöneticilerin "her ne yaparsak yapalım, hizmet de etsek etmesek de bu kent halkı bize oy verecek" algısına sahip olduğunu belirten Aksoylu, "Ben bu algıyı değiştirmek için yola çıktım." dedi.

Aksoylu, Kozan'ı hak ettiği hizmete kavuşturmak için projeler hazırladığını ve seçilmesi halinde bu projeleri hayata geçireceğini söyledi.

Sudiye Gizem Aksoylu, yaptığı açıklamanın ardından basın mensuplarının sorularını cevapladı.