Anahtar Kelimeler: AKSOYLU KARALAR’ VATANDAŞLARA İFTAR

AKSOYLU VE KARALAR’DAN VATANDAŞLARA İFTAR

AKSOYLU VE KARALAR’DAN VATANDAŞLARA İFTAR

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ve CHP Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sudiye Gizem Aksoylu, Kozan'da unutulmaz bir iftar buluşmasına imza attı.

Yakamoz Düğün Salonu'nda düzenlenen program, vatandaşların yoğun katılımıyla renklendi. İftar programı öncesinde vatandaşlarla bir araya gelen Karalar ve Aksoylu, Kozan'a dair vizyonlarını paylaştı.

Sudiye Gizem Aksoylu, yaptığı konuşmada, "Kozan'ın geleceği için çalışmaya hazırız. Zeydan Karalar ile birlikte şehrimizi daha yaşanabilir ve daha güzel bir yer haline getireceğiz. Halkımızın desteğiyle Kozan'ı daha ileriye taşıyacağız" dedi.

Zeydan Karalar ise konuşmasında, "Kozan bizim için çok değerli. Son beş yılda şehrimize birçok hizmet sunduk, ancak daha yapacak çok işimiz var. Kozanlı hemşehrilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

İftar programının ardından adaylar, Güneri Mahallesi'nde düzenlenen açık hava toplantısına katıldı. Burada da kalabalığın yoğun ilgisiyle karşılaşan Karalar ve Aksoylu, halkın sorunlarını dinleyerek çözüm önerilerini paylaştılar.