Anahtar Kelimeler: kuzey İlçeleri ziyarete devam ediyor

Alev Ataş, kuzey İlçeleri ziyarete devam ediyor

Alev Ataş, kuzey İlçeleri ziyarete devam ediyor

Milliyet Hareket Partisi Adana Milletvekili Adayı Alev Ataş Esnafları ziyaret ederek MHP'nin halkın yanında olduğunu vurguladı

Alev Ataş, Kuzey İlçeleri ziyalliyetçi Hareket Partisi Adana Milletvekili Adayı Alev Ataş İmamoğlu,Feke,Kozan ilçelerinde esnaflarla bir araya geldi.

MHP Teşkilatının çeşitli kademelerinde görev yapmış olan başarılı Kozanlı iş insanı Alev Ataş, MHP Adana Milletvekili Adayı Mustafa İzgioğlu ile birlikte Feke ve İmamoğlu ilçelerinde Parti Teşkilatını ziyaret etti. İmamoğlu ve Feke MHP İlçe Teşkilatı buluşmasına özellikle kadınların ilgisi yoğun oldu.

Alev Ataş, Feke ve İmamoğlu ilçelerindeki esnaf ziyaretlerine de devam ettiler. Esnaf ziyaretleri esnasında Pazar yerini de ziyaret eden Ataş ve İzgioğlu, İmamoğlu ve Feke esnaflarıyla birebir görüşerek sorunlarını ve taleplerini dinlediler. Esnaflarla gerçekleştirdikleri samimi sohbetlerde, Alev Ataş ve Mustafa İzgioğlu, seçim vaatleri ve MHP'nin hizmetleri hakkında da bilgi verdiler.

Feke Belediye Başkanı Ahmet Sel, MHP Feke İlçe Başkanı Fikret Çilingir, Feke KAÇEP Başkanı Bağdat Ünal, Belediye Meclis Üyeleri ve partililer de Alev Ataş ve Mustafa İzgioğlu'na esnaf ziyaretleri esnasında eşlik ettiler.

Alev Ataş, esnaflarla yaptığı görüşmelerde, MHP'nin İmamoğlu ve Feke'deki hizmetlerine vurgu yaparak, parti olarak halkın yanında olduklarını belirtti. Ataş, "Feke ve İmamoğlu  esnaflarımızın sorunlarına çözüm bulmak için buradayız. MHP olarak her zaman halkımızın yanında olduk, bundan sonra da olmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Feke ve İmamoğlu esnafları da ziyaretlerinden dolayı Alev Ataş ve Mustafa İzgioğlu'na teşekkür ederek, MHP'nin Feke'deki hizmetlerinden duydukları memnuniyeti dile getirdiler.