Anahtar Kelimeler: YOĞUN

ALEV ATAŞ’A YOĞUN İLGİ

ALEV ATAŞ’A YOĞUN İLGİ

Kozan’da seçim çalışmalarını sürdüren MHP Adana Milletvekili Adayı Kozanlı hemşerimiz Alev Ataş, esnaflardan büyük destek gördü.

Yaklaşan seçimler öncesinde Milliyetçi Hareket Partisi adayları seçim çalışmaları kapsamında Kozan ilçesi esnafını ziyaret etti. MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı liderliğindeki heyet, esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Milletvekili adaylarından Alev Ataş da bu ziyarette yer aldı.

 

Ziyaret sırasında esnaflar tarafından yoğun ilgi gören Alev Ataş, genç ihtiyar her kesim tarafından ilgiyle karşılanıyor. Programa katılanların hepsini memnun eden Alev Ataş, esnaflar tarafından destekleniyor.

 

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, MHP Kozan İlçe Başkanı Nihat Atlı ve Milletvekili adayları bir oy MHP’ye, bir oy Erdoğan’a diyerek vatandaşlardan oy istedi. Ziyaret edilen birçok esnaf, Alev Ataş'a olan ilgilerini belirterek, "Alev Ataş neredeyse biz de oradayız, Alev Ataş’ın yanındayız" şeklinde ifade ettiler.

 

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı ve beraberindeki heyet, Kozan'dan mutlu bir şekilde ayrıldı. Seçim çalışmaları kapsamında MHP adayları, esnafların yanı sıra vatandaşlarla da bir araya gelerek destek istiyorlar. Alev Ataş'ın popülerliği ise seçim çalışmalarında kendini gösteriyor.