Anahtar Kelimeler: Babacan Kozan’

Ali Babacan Kozan’da

Ali Babacan Kozan’da

Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan Deva Partisi Kozan İlçe Binası’nın açılışını gerçekleştirdi. Belediye, esnaf ve Kozan’ın tarihi yerlerine ziyarette bulundu.

Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan Deva Partisi Kozan İlçe Binası’nın açılış programı için Kozan'a geldi. Tufanpaşa Mahallesi İlikçikuyu Sokak Bedir Camii yanında bulunan ilçe binasının açılışına Ali Babacan ile birlikte genel başkan yardımcıları başdanışmanları, çevre il ve ilçelerin başkanları ve çok sayıda partili katıldı.

Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan seçim otobüsü ile Kozan’a geldi. Halkı selamlayan Ali Babacan açılış alanına geldiğinde vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Açılış öncesinde Deva Partisi Kozan İlçe Başkanı Güngör Avan, Deva Partisi İl Başkanı Sadullah Kısacık ve Deva Partisi Kurucular Kurul Üyesi Ramiz Ongun birer konuşma gerçekleştirdiler.

Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan Kozanlılara yaptığı konuşmada, genel olarak ekonominin kötü gidişatından bahsetti. Hükümetin ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ekonomi konusunda yanlış politika izlediğine dikkat çeken Ali Babacan, ekonomide kurtuluşun tek reçetesinin güven olgusunun gelişmesi olduğuna dikkat çekti. Deva Partisi'nin iktidar olması halinde 3-6-9 ve uzun vadeli projelerini de anlatan Ali Babacan Kozanlılardan ve Adanalılardan ilk yapılacak seçimde destek olmaları için söz aldı.

Yaptığı konuşmanın ardından genel başkan Ali Babacan ve beraberindeki genel başkan yardımcıları Deva Partisi Kozan İlçe Binası’nın açılış kurdelesini kestiler. Burada yönetim kurulu üyeleri ve ilçe başkanı ile bir araya gelen Ali Babacan daha sonra esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi.

Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan’ı da makamında ziyaret eden Ali Babacan burada Kazım Özgan’dan bilgi aldı. Belediye Başkanı Kazım Özgan Kozan'ın tarihi, kültürel ve yöresel ürünlerini tanıttı.

Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan Kozan Belediye Başkanlığı’nı ziyaretinin ardından Kozan'ın tarihi ve turistik caddelerini gezdi.