Ali Demir seçim bürosunu açtı

Ali Demir seçim bürosunu açtı

Milliyetçi Hareket Partisi Adana Milletvekili Aday Adayı Ali Demir, Kozan’da gerçekleştirdiği coşkulu adaylık açıklamasından sonra aday adaylığı sürecinde seçim bürosunu da açtı.

Saimbeyli Caddesi, Işıl Sokakta (Samanyolu Çiçekçilik karşısı) açılan seçim bürosu açılışını Ali Demir ve eşi Nurşen Demir ile birlikte MHP Adana İl Başkan Yardımcısı Mustafa Tanrıverdi, MHP Kozan İlçe Başkanı Nihat Atlı, Kadın Kolları Başkanı Zahide Azgın ve Kozan Ülkü Ocağı Başkanı Ahmet Sırkıntı yaptılar.

Açılışa MHP Adana Milletvekili Aday Adaylarından Tarık Kaplan bizzat katılırken, Ankara’da bulunan Cahit Öztok ise çiçek gönderdi.

Nihat Atlı:“Yaşanan tüm sıkıntıları aşacağız”

Açılış sonrası katılımcılara bir konuşma yapan MHP Kozan İlçe Başkanı Nihat Atlı şunları söyledi: “Aday adaylarımıza ilgi alaka çok büyük. Bundan da biz teşkilat olarak çok mutluluk duyuyoruz. En küçük etkinlikte dahi insanlar aday adaylarımızı yalnız bırakmıyorlar. Bunlar bizim dava arkadaşlarımızın büyüklüğü ve gönül adamlığıdır. Allah yardımcımız olsun. Allah kazasız belasız AKP hükümetini başımızdan göndermek nasip etsin inşallah. Buradan size şunun garantisini veriyorum. 7 Haziran Genel seçimlerinden sonra tüm sıkıntıları aşacağız. Küskünlükleri kırkınlıkları bir kenara bırakalım. Bu MHP davası değil, vatan, millet, memleket davasıdır” dedi.

Ali Demir:“MHP’nin tek başına iktidara gelme zamanıdır”

MHP Adana Milletvekili A.Adayı Ali Demir’de; “7 Haziran genel seçimlerinde milletvekili aday adayı olarak yola çıkmış bulunuyorum.  Bu yağmurlu havanın bereketinin sandığa yansıması umudundayım. Mevcut iktidar parelel yapı diye cemaat ile uğraşırken Güney Doğuda hüküm süren KCK paralel yapısıyla kol kola yürümektedir. Bu ülkenin milli düşünen bir iktidara ihtiyacı vardır. MHP’nin tek başına iktidara gelme zamanıdır. Ülke bölünmenin eşiğindedir. Ülkeyi bu badireden kurtaracak olan MHP’nin tek başına iktidarıdır. Bu Türk yurdunu Türklerin yönetme zamanıdır. Her karışı şehit kanı ile sulanmış bu vatan toprağından bir çakıl taşı dahi koparılmasına tahammülümüz yoktur. Biz ülkücüler sağ oldukça bunu başaramıyacaklar” dedi. Katılımcılara da ayrıca teşekkür etti.

Nevruz ateşi yakıldı, demir dövüldü

21-22 Mart MHP Büyük Kurultayı sebebi ile Nevruz Bayramı kutlaması bir hafta öne alınarak seçim bürosu açılışı ile birlikte kutlandı. Nevruz ateşi yakıldı, demir dövüldü ve konuklara ekmek arası sucuk ile ayran ve şalgam ikram edildi.

Açılışa Kozan Ülkücü İşçiler Derneği Başkanı Hacı Uçar, MHP Adana Milletvekili Aday Adayı Tarık Kaplan, Adana Büyükşehir Belediye Meclis Üyeleri Ali Şimşek, Recep İzci, Ender Çulhacı ve Ecz. Oğuz Arık, MHP İmamoğlu İlçe 2. Başkanı, MHP İl Yöneticisi Salih Kurtgöz, MHP Kozan 2. Başkanı Yusuf Eroğlu, Kozan Belediye Meclis Üyesi Zekeriya Karaoğlan, Feke Belediye Meclis Üyesi Mehmet Işık, Saimbeyli Belediye Meclis Üyesi Hakkı Cengiz, MHP Kozan Kadın Kolları, MHP Belediye Başkan a.adaylarından H.Haluk Özen, kanaat önderlerinden Mustafa Baz, Mustafa Arık, Zekeriya Kurtgöz, Rasim Sarıboğa, Aydın Alapınar, iş adamları Selehattin Altıntaş, İsmet Işık, Mehmet Karataş, Üzeyir Ateş, M.Ali Ünlü Cızgılı, Kozan Merkez Mahalle Muhtarları, yerel basın mensupları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Ayrıca, Mimar Alparslan Tutar, İnşaat Mühendisi Abdurrahman Yavuz  ve meslektaşları Veteriner Hekimler Volkan Yavuz, Mustafa Işık ve  Mustafa Kuntay’da Ali Demir’i yalnız bırakmadılar.

MHP Adana Milletvekili aday adayı Cahit Öztok, Adana Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Ecz. Oğuz Arık, Döviz Kuymcu Emin Canbolat, Foto İsa Aktaş, Cura Kebapçılık Ali Cura, Çiğ Köfteci Ömer Usta, Mustafa Seyit Aşçı ve Samanyolu Çiçekçilik açılışa çiçek gönderdiler.