ALİ DEMİR TEMPOYU GÜNDEN GÜNE YÜKSELTİYOR

ALİ DEMİR TEMPOYU GÜNDEN GÜNE YÜKSELTİYOR

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana Milletvekili Adayı Ali Demir, çalışma temposunu günden güne yükseltiyor. MHP Adana Milletvekili Adayı Veteriner Hekim Ali Demir özellikle son üç günde çalışma temposunu yükseltti. Kadınlar kolu ekibi her gün biraz d

ÜLKÜCÜ İŞÇİLER HEP ALİ DEMİR’İN YANINDA

 

Kozan merkez ve köylerini karış karış gezen Ali Demir, hafta sonunu doğudan batıya, güneyden merkeze, merkezden Adana’ya yoğun bir tempoda geçirdi. Bu çalışmalar sırasında başta Başkan Hacı Uçar olmak üzere Ülkücü İşçiler hep Ali Demir’in yanında oldular.

 

KÖYLERDE YOĞUN İLGİ

 

Kozan ve çevresinde tanınırlılık oranı yüzde yüze yakın olan ve partili partisiz herkes tarafından sevilen MHP Milletvekili Adayı Veteriner Hekim Ali Demir, halktan gördüğü yoğun ilgiden aldığı güçle dur durak bilmiyor. Cumartesi günü sabah proğramında Kozan’a bağlı Bucak, Bulduklu, Kuyuluk, Kayhan yerleşim birimlerini ziyaret eden Ali Demir, öğleden sonra Sarıçam ilçesinde MKYK Üyesi MHP Milletvekili Muharrem Varlı’nın seçim bürosu açılışına katıldı. Hemen arkasından Seyhan ve Çukurova İlçe Teşkilatlarının ortak düzenledikleri mitinge iştirak etti.

Aynı gün akşam Kozan Damyeri’nde ve Tepecikören’de halka hitap eden Ali Demir, geç saatlerde tekrar Damyeri köyüne dönerek bir çiftin düğününe katıldı.

 

ANNELER GÜNÜNDE HASTANELERDE KARANFİL DAĞITTI

 

Hafta sonu “Anneler Günü” nde Kozan’da Özel Kalepark, Özel Ortadoğu, Kozan Devlet Hastanesi ve  Dağılcak Piknik Alanını ziyaret eden Ali Demir, buralarda halka karanfil dağıttı. “Halkın yoğun ilgisi bana güç veriyor” diyen Ali Demir, tempoyu günden güne yükseltiyor.

 

FEKE BELEDİYE SPOR’A MORAL DESTEK VERDİ

 

Hafta sonu Kozan İsmet Atlı Stadında oynanan önemli maçta Feke Belediyespor’u ve Başkan Ahmet Sel’i  yalnız bırakmayan Ali Demir, Feke Belediyespor’a başarılar diledi.

Ali Demir, Pazar akşamı proğramını Sarıçam İlçe Başkanı Mehmet Koca’nın kardeşinin düğününde noktaladı.

 

MECLİS ÜYELERİNDEN TAM DESTEK

 

Kozan Belediye Meclis Üyelerinden Ali Demir’e tam destek.

Halka hitap ederken “Hangi adayı kendinize yakın görüyorsanız oyunuzu ona verin” diyen Ali Demir’e ilgi günden güne artıyor.

Haftaya yine hızlı bir giriş yapan MHP Adana Milletvekili Adayı Ali Demir, Postkabasakal, Akdam, Turunçlu (Konak), Karacaören ve Turgutlu köylerinde coşku ile karşılandı. Özellikle Turunçlu (Konak) köyünde ki ilgi görülmeye değerdi. Kozan Belediye Meclis Üyeleri İsmail Mallı, Selehattin Şahin, İbrahim Mican, Mükremin Topal, Zekeriya Karaoğlan ve Şeref Işık Ali Demir’i yalnız bırakmadılar. Bundan sonra tüm çalışmalara katılacağız dediler.

Güneri Caddesinde esnaf ziyareti yapan Ali Demir, Kozan’da Adana Varsaklar Derneği Başkanı Yusuf Umut’un ablasının cenazesine da katıldı. Haftanın ilk günü proğramını akşam geç saatlerde Türkeli mahallesinde yapılan asker düğünü ile noktalayan Ali Demir, seçim bürosunda partililer ile günün değerlendirmesini yaptı.

Gördüğü ilgi ve alakadan ve yapılan ekip çalışmasından memnuniyetini dile getiren Ali Demir, kadınlar kolu çalışmasından çok memnun olduğunu ifade etti.