Alimoğlu ? Kozan markalaşma yönünde mesai harcamalı?

Alimoğlu ? Kozan markalaşma yönünde mesai harcamalı?

Tümsiad Kozan Şubesi, Tümsiad Akdeniz Bölge Başkanı ile Adana İl Başkanı´nı Kozan´da ağırladı.

K.Ekspres- Dernek binasında Kozan´ın iş adamları ve dernek üyeleri ile bir araya gelen Tümsiad Akdeniz Bölge Başkanı İbrahim Alimoğlu Kozan ürünlerinin markalaşma yolunda hızlı bir şekilde adım atması gerektiğine dikkat çekti.

Gelişmekte olan ilçelerde markalaşmanın önemini dernek binasındaki açıklamasında ifade eden Başkan Alimoğlu ?Markalaşma alanında Kozan ilçemiz büyük bir potansiyele sahiptir. Markalaşma ile birlikte kaliteli ürün elde edilecek, markalaşma ile turizm ilçe de canlanacak, elbette girişimci ruhlara da sahip çıkarak ilk olarak ilçe daha sonra ilimiz ile birlikte memleketimizin kalkınmasına katkı koyacağız.? Dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Tümsiad Kozan Şube Başkanı Bülent Karaömerlioğlu, Akdeniz Bölge Başkanı ve Adana Tümsiad Başkanı´nın ziyaretlerinden duydukları memnuniyeti dile getirerek markalaşma yolunda sürekli olarak istişare içerisinde olduklarını kaydetti.

Karaömerlioğlu ? Tümsiad Kozan Şubesi olarak şehrimizin ve ürünlerimizin marka değerini artırmak için mücadele ediyoruz. Bu mücadelemizin yanında turizmi geliştirmek için de mesai harcıyoruz. Şehrimizin ve ülkemizin kalkınmasına destek olmak için üretmek ve çok çalışmalıyız. İhracata dayalı büyüme sağlanması, orta gelir düzeyini aşacak milli gelir artışını sürdürülebilir ekonomiye sahip olacağız demektir. Tümsiad Kozan Şubesi olarak bu gerçekler doğrultusundaki çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz.? Dedi.

Tümsiad Kozan Şubesinde gerçekleştirilen istişare toplantısının ardından Kozan heyeti misafirlerine Kozan´ı gezdirdiler.