Amatör Fotoğrafçılar Derneği kuruldu

Amatör Fotoğrafçılar Derneği kuruldu

Yaklaşık iki aydır kuruluş çalışmalarını yürüten fotoğrafçılar, dernekler masasına yaptıkları başvurunun cevabının olumlu gelmesi ile "Kozan Amatör Fotoğrafçılar Derneği'nin" (KOFAD) kuruluşunu tamamladılar.

Fotoğraf eğitmeni Arif Kamil Çörten, Fotoğrafçı Hilmi Pekel, Kent Konseyi Başkanı Derya Tüfekli, Eczacı Nihan Yıldız, İş İnsanları Tarık Temur, Amir Akdağ ve Uğur Güven Sezen,  Veteriner Hekim Adem Bozkurt, Belediye Personeli İsmail Şentürk  ve Tema ilçe sorumlusu Derya Deniz'den oluşan KOFAD Kurucu yönetimi çalışmalara başladı.

 

Kuruluşunu gerçekleştirdikleri dernekle ilgili bilgi veren kurucu üyeler, uzun yıllardır düşündükleri bir şeyi gerçekleştirmekten mutlu olduklarını ifade ederek şunları dile getirdiler:

 

"Kozan Fotoğraf Amatörleri Platformu (KOFAP) olarak yaklaşık 10 yıldır ilçemiz Kozan'da amatör fotoğrafçılık konusunda kendimizi geliştirmek adına bir araya gelip fotoğraf konusunda çeşitli etkinlikler yapmakta idik. Amacımız, dernekleşerek çalışmalarımızın daha etkili ve faydalı olmasını sağlamaktı. Bu amaca ulaşmanın mutluluğu ile ilçemiz Kozan'da fotoğraf ve bölge turizmi adına güzel şeyler yapacağımıza inanıyoruz. Fotoğraf Sanatına ilgi duyan herkesi derneğimize üye olarak katkıda bulunmaya davet ediyoruz."