Ambulans İle Otomobil Kafa Kafaya Çarpıştı: 1 Ölü 8 Yaralı

Ambulans İle Otomobil Kafa Kafaya Çarpıştı: 1 Ölü 8 Yaralı

Adana merkez Sarıçam ilçesinde aküsü biten traktörünü çalıştırmak için yamaçtan aşağı bırakan sürücü, devrilen römorkun altında kalarak hayatını kaybetti

/resimler/2016-11/18/0859152123996.jpg

Adana merkez Sarıçam ilçesinde aküsü biten traktörünü çalıştırmak için yamaçtan aşağı bırakan sürücü, devrilen römorkun altında kalarak hayatını kaybetti. Traktör kazasına gittikten sonra bölgesine dönen ambulans ile römorkun altında hayatını kaybeden sürücünün yanına giden yakınlarının içinde bulunduğu otomobil kafa kafaya çarpıştı. Bu kazada ise 1 kişi hayatını kaybetti, sağlık memurlarının da içinde bulunduğu 8 kişi yaralandı. Edindiğimiz bilgiye göre, merkez Sarıçam ilçesi Karlı Mahallesi´ndeki evinden eşi ile zeytin toplamak için yola çıkan İsmet Aydın, plakasız traktörünün aküsünün bittiğini fark etti.

Aydın, çalıştırmak için yamaç aşağı bıraktığı traktörün devrilmesi sonucu römorkun altında kaldı. Aydın´ın eşinin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve CANKUR ekipleri sevk edildi.

Olay yerine ulaşan sağlık ekipleri, Aydın´ın hayatını kaybettiğini belirledi./resimler/2016-11/18/0901202282750.jpg

Kazadan dönen ambulans ile olay yerine giden otomobil çarpıştı

Traktör kazasına gittikten sonra bölgesine dönen Ali Erbaşlı yönetimindeki 01CUN27 plakalı ambulansla, Karlı Mahallesi´ne giden İsmet Aydın´ın yakınlarının içinde bulunduğu Fevzi Omay yönetimindeki 01ET660 plakalı otomobil, merkez Sarıçam ilçesi Kozan Yolu´nda kafa kafaya çarpıştı.

Kazada, otomobil sürücüsü Fevzi Omay, Elif Karaer, Resul Ergin), Nuray Ergin ile ambulans sürücüsü Ali Erbaşlı, sağlık personeli Ramazan Duman ve Aysun Yavuz stajyer Alperen Can Sırkıntı ve Cemile Şengültekin yaralandı.

Kazanın ardından 7 yaralı Adana´ daki çeşitli hastanelere kaldırılırken, Resul Ergin hayatını kaybetti.

Kaza nedeniyle bir süre tek şeritten verilen trafik, yolun temizlenmesinin ardından tekrar açıldı.