Anahtar Kelimeler: Ambulans kamyonete çarptı: yaralı

Ambulans kamyonete çarptı: 1 yaralı

Ambulans kamyonete çarptı: 1 yaralı

Kozan’da hasta götüren ambulans ile kamyonetin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında kamyonet sürücüsü yaralandı. Kamyonet telefon direğine takılarak askıda kaldı.

Kaza, Batı Geçiş Çevre Yolu Güneri Mahallesi yol kavşağında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; Atilla Altıntaş yönetimindeki 01 CES 54 plakalı 112 Acil Servis ambulansı  Adana'ya hasta sevki gerçekleştirirken, Güneri Caddesi'ne giriş yapmakta olan Bilal Kökyıldırım’ın (52) kullandığı 01 EUZ  08 plakalı kamyonete arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle kamyonet sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kamyonet yol kenarında bulunan telefon direğinin koruma halatına takılarak askıda kaldı.

Meydana gelen trafik kazasında, kamyonet sürücüsü Bilal Kökyıldırım yaralandı. Çevredeki vatandaşların ihbar etmesi üzerine olay yerine çağrılan 112 Acil Servis ambulansı ile Kozan Devlet Hastanesi acil servisine kaldırılan sürücü tedavi altına alındı. Öte yandan kazaya karışan ambulanstaki hasta ise başka bir ambulansa nakledilerek Adana'ya gönderildi.

Olay yerine gelen polis ekipleri çevre yolu üzerinde başka bir kazaya sebebiyet vermemek için güvenlik önlemleri alırken, halatta asılı kalan kamyonet çekici yardımı ile indirildi.

Polis 1 kişinin yaralandığı trafik kazası ile ilgili olarak inceleme başlattı.