American Story Dance & English Home Kozan hizmete girdi

American Story Dance & English Home Kozan hizmete girdi

Kozan'da masa, tahta, kalem, sıra olmadan yaşayarak İngilizce edinebileceğiniz bir yaşam alanı açıldı. American Story Dance & English Home hizmete girdi.

 

American Story Dance & English Home, Kozan'da Kültür Merkezi civarında hizmet vermeye başladı. İşletmeciliğini Gül Ayşe Alpaslan'ın yaptığı Dans ve İngilizce Yaşam Alanı olarak adlandırılan American Story Dance & English Home, yaşayarak öğrenim ve edinim görülecek yer olma özelliğini taşıyor.

 İşletmeci Gül Ayşe Alpaslan; “Çocuk veya yetişkin üyelerimiz, konfor alanlarından çıkmayarak ve evinde hissederek yaşamlarına devam edebilecek ama kullanılan dil “İngilizce”. Bizim buradaki öğrenme sistemimizin içerisinde kalemimiz yok, defterimiz yok,tahtamız yok biz tamamen konuşma üzerine kurulmuş bir alanız. Alanımızda kapıdan girildiği andan itibaren Türkçe duyulmamasını hedefliyoruz. Merkezi Adana olan American Story İngilizce Yaşam Alanlarından bir tanesini Dans da ekleyerek Kozan’a getirdik. Bu alanı kurmakla Kozan’da da bir yurtdışı deneyimini sunuyoruz. Gelecek olan taleplere göre danslarımız daha da şekillendirmeyi planlıyoruz. Dans hocamız dans alanında uzmandır. Öncelikle amacımız; çocuklarda “bale”. Yetişkinlerde ise, kendi talepleri doğrultusunda onlara programlar oluşturacağız. ” ifadelerini kullandı.

American Story Dans ve İngilizce Yaşam Alanı Kozan, İngilizceyi hayatında var etmek isteyen insanların gelip yaşayarak edinebileceği bir alan oldu.

American Story Dance & English Home Tufanpaşa Mahallesi Öğretmen Sokak numara 1’de hizmet vermeye başladı. Aynı zamanda Instagram üzerinden de American Story Kozan kullanıcı adı ile hakkımızda detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz.