Anahtar Kelimeler: Anaokulu öğrencilerine kavuştu

Anaokulu öğrencilerine kavuştu

Anaokulu öğrencilerine kavuştu

Kozan Kaymakamı Şafak Gürçam’ın girişimleri ile hayırsever iş insanı tarafından yaptırılan anaokulu eğitim ve öğretim çalışmalarına başladı.

2021 yılı içerisinde Kozan Kaymakamı Şafak Gürçam’ın girişimleri ile hayırsever iş insanı Kozanlı hemşehrimiz Cem Erol'un da yönetiminde olduğu SDS firması tarafından yine şirket ortağı merhum Ahmet Tufan Kalkan adına Kozan'a yaptırılan anaokulu tamamlanarak ikinci eğitim ve öğretim döneminde öğrencilerine kavuştu.

Kozan Kaymakamı Şafak Gürçam, anaokulunun eğitim ve öğretim hayatına başlamasında emeği geçen iş insanı Cem Erol ve bütün ortaklarına, ayrıca hayatını kaybeden şirket ortağı Ahmet Tufan Kalkan’a da Allah'tan rahmet kederli ailesine ve tüm sevenlerine başsağlığı temennisinde bulunarak ayrı ayrı teşekkür etti.

Şevkiye Mahallesi 50. Yıl Anadolu Lisesi yanında yaptırılan anaokulu çok sayıda öğrenciye ev sahipliği yapacak. Temeli 2021 yılında atılan ve kısa zaman içerisinde yapılarak tamamlanan Ahmet Tufan Kalkan Anaokulu minik öğrencilerine kavuşarak faaliyetlerine başladı.

Velilerde, anaokulunun bölgede eksik olduğuna dikkat çekerek, yapımında emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ettiler.