ANASINIFI ÖĞRENCİLERİ HAYIR ÇARŞISINDA

ANASINIFI ÖĞRENCİLERİ HAYIR ÇARŞISINDA

Özel Burç Kozan Mimar Fatma Tutar Anaokulu öğrencileri biriktirmiş oldukları harçlıkları ve kendilerine olmayan kıyafetlerini ihtiyaç sahibi ailelerin kullanması için hayır çarşısı görevlerine teslim ettiler.

Özel Burç Kozan Mimar Fatma Tutar Anaokulu öğrencileri örnek bir davranış sergileyerek kıyafetlerini ve harçlıklarını ihtiyaç sahibi ailelerle paylaştı.

Burçlu minik öğrenciler evlerinde anne ve babaları ile yardımıyla kendilerine olmayan kıyafetlerini seçtikten sonra, kendi elleriyle yapmış oldukları kumbaralarında biriktirmiş oldukları harçlıklarını da alarak okullarına getirdiler. Burçlu minikler daha sonra Anasınıfı öğretmenleri Ayşen Gizem Şahin, Sevdenur Baysal ve Sündüz Düz ile birlikte ilçedeki hayır çarşısını ziyaret ettiler.

Burçlu minikler burada yanlarında getirmiş oldukları kıyafetleri ve kumbaralarındaki harçlıklarını ihtiyaç sahibi ailelere verilmesi için hayır çarşısı görevlilerine teslim ettiler.

KAYA: OKUL ÖNCESİ EĞİTİM GÖMLEĞİN İLK DÜĞMESİ GİBİDİR

Minik öğrencilerini göstermiş oldukları örnek davranışlarından dolayı tebrik eden Özel Burç Kozan Mimar Fatma Tutar İlk ve Ortaokulu Müdürü Abdülhadi Kaya, küçük yaşlarda öğrenilen bilgilerin ve edilen alışkanlıkların çok önemli olduğunu söyledi. Okul öncesi eğitimin önemine ve çocuklara bu dönemlerde verilen bilgilerin önemine vurgu yapan Kaya, ?Okul öncesi eğitim sırasında çocuklar ilkokula hazırlanırken, paylaşmayı, dayanışmayı, sosyalleşmeyi ve birlikte çalışmayı öğrenirler. Eğitimin ilk basamağını oluşturan okul öncesi eğitim gömleğin ilk düğmesidir ve bunun doğru iliklenmesi gerekir. İşte bu ilk basamağı ne kadar doğru atabilirsek o kadar başarılı oluruz. Biz çocuklarımıza bu yaşlarda en doğru bilgileri verirken, bilgi ve becerilerine de ortaya çıkarıyor, içinde bulundukları topluma ve çevreye de duyarlı olmalarını sağlamaya çalışıyoruz.? dedi.