Anahtar Kelimeler: Anne Gitme Oğul Gitme

Anne; ? Gitme Oğul Gitme?

Anne; ? Gitme Oğul Gitme?

Kozan´ lı şehit Bülent Alp´in cenaze töreninde şehidin annesinin feryatlarına şahit olanlar göz yaşlarına engel olamadılar.

K.Ekspres- İlçemiz Kozan´ ın Hacıbeyli Mahallesinden olan Şehit Sözleşmeli Er Bülent Alp (22) memleketi olan  Hacıbeyli Mahallesinde göz yaşları eşliğinde son yolculuğuna uğrulandı.

Cenaze töreninde göz yaşlarına engel olamayan Anne Müşerref Alp ? Gitme oğlum beni terk etme. Sen benim umudumdun. Şimdi ben sensiz ne yapacağım. Gitme oğlum gitme? diyerek feryat etti.

Hakkâri´nin Çukurca ilçesindeki Güven Dağı´ndaki üs bölgesine, PKK´lı teröristlerin Kuzey Irak´taki Kulika Dağı´ndan düzenledikleri füzeli saldırıda ensesine isabet eden şarapnel parçası ile yaralanan Kozan´ nın Hacıbeyli Mahallesinden olan Piyade Sözleşmeli Er Bülent Alp (22), kaldırıldığı Hakkâri Devlet Hastanesi´nde şehit olduğu bilgisi baba ocağına ateş düşürdü.

Bekar olan Şehit Bülent Alp kendisinden hariç bir ablası ve bir de kardeşi vardı. annesi ev hanımı babası ise çobanlık yaparak geçimini sağlıyordu. aynı zamanda baba Mahmut Alp kalp hastası. Şehit Alp; 10 Ağustos 2016 yılında Hakkari´ de göreve başladı. 22 yaşında olan Şehit Bülent alp göreve başlamadan önce motor tamirciliği ve elektrik işi ile uğraşıyordu. 14 Ocak´ ta ise yaralandığı çatışmada hayat mücadelesine yenik düşerek şahadet şerbetini içti.

Anne Müşerref Alp, acılı haberi alınca sinir krizleri geçivererek ambulansla hastaneye kaldırıldı. acılı haberin baba ocağında duyulmasının ardından şehidin yakınları göz yaşlarına boğuldu. Şehit Sözleşmeli Er Bülent Alp (22)´ in baba ocağına belediye ekipleri tarafından bayraklar asıldı.

Şehit Piyade Sözleşmeli Er Bülent Alp (22)´ in naaşı görev yaptığı yerde düzenlenen tören ile memleketine uğurlandı. Adana´ da karşılanan Şehit Sözleşmeli Er Bülent Alp´ in naaşı konvoy eşliğinde ilçemiz Kozan´ ın Hacıbeyli Mahallesine getirildi. Burada kılınan cenaze namazının ardından Şehidimiz son yolculuğuna uğurlandı.

Düzenlenen cenaze merasimine Adana Valisi Mahmut Demirtaş, Ak Parti Adana Milletvekili Tamer Dağlı, CHP Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer, Kozan Kaymakamı Şafak Gürçam, Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk, askeri erkan ve çok sayıda vatandaş katıldı. /resimler/2018-1/15/1808526410890.jpg