Anahtar Kelimeler: Anneanne toruna aranıyor

Anneanne ve toruna son veda, anne aranıyor

Anneanne ve toruna son veda, anne aranıyor

Yaşanan 7.7'lik depremin ardından enkaz altında kalan anneanne ve torunu Kozan'da düzenlenen cenaze töreninin ardından gözyaşları arasında yan yana toprağa verildi.

Pazartesi sabaha karşı Kahramanmaraş Pazarcık ilçesi merkezli 7.7 büyüklüğündeki depremden sonra Adana Çukurova ilçesi Yurt Mahallesi Barış Manço Bulvarı Tutar Sitesi’nde yaşayan anneanne, anne ve kız enkaz altında kaldı.

Kozan'ın Çulluşağı Mahallesi'nden olan aile için arama kurtarma çalışmaları yapıldı. Yaklaşık iki günlük aramanın ardından anneanne Gülsüm Eroğlu ile torunu Ebru Yalım’ın (30) cansız bedenlerine ulaşıldı. Anne Fatma Eroğlu'nu arama ve kurtarma çalışmaları hala devam ediyor.

Ebru Yalım’ın Adana'da Sular’da bulunan zincir marketlerden birinde çalıştığı öğrenildi.

Anneanne ve torunu için Kozan Mezarlığı’nda cenaze töreni düzenlendi. Ayrı ayrı kılınan cenaze namazının ardından anneanne ve torun gözyaşları arasında yan yana toprağa verildi.

Cenaze törenine ailenin yakınlarının yanı sıra Ebru Yalım’ın Kozan ve Adana'daki çalışma arkadaşları da cenaze törenine katıldı. Çalışma arkadaşları gözyaşlarına hakim olamadılar.