Anahtar Kelimeler: geçişler kapatılıyor

Ara geçişler kapatılıyor

Ara geçişler kapatılıyor

Adana Caddesi üzerinde bulunan ara geçişlerin tamamı önümüzdeki günlerde kapatılacak.

Gazetemizin defalarca gündeme taşıdığı Adana Caddesi üzerindeki ara geçişler ile ilgili olarak nihai karar verildi. Karayolları 56. Bölge Şefliği geçişlerin kapatılması için çalışma başlattı. Geçişler önümüzdeki en kısa süre içerisinde tamamen kapatılacak. Hal Kavşağı ile Sanayi Kavşağı haricindeki bütün ara geçişlerin kapatılması bekleniyor.

Kozan Ekspres Gazetesi olarak gündeme taşıdığımız ara geçişler ile ilgili olarak vatandaşların da tepkisi vardı. Bu ara geçişlerden dolayı Sürekli maddi hasarlı veya yaralamalı trafik kazaları meydana geliyordu. Gazete olarak, geçiş yapılan yerlerin genişletilmesi veya ara geçişlerin kapatılmasının uygun olacağını söylemiştik. Bu yoldan dolayı “insanlar malından veya canından olabilir” vurgusuna dikkat çekmiştik.

Karayolları 56. Bölge Şefliği nihai kararını vererek bu ara geçişlerin tamamının kapatılmasına yönelik çalışma başlattı. Kozan Kaymakamlığı yapılan haberden sonra gerekli yazışmaları gerçekleştirmiş, yapılan girişimler sonucunda bu karar alındı. Hal Kavşağı ile Sanayi Kavşağı arasında bulunan ara geçişlerin kapanacak olması yerinde bir karar oldu. Çünkü, bu ara geçişlerden dolayı sürücüler geçiş yaptıkları esnada sürekli korku yaşıyorlardı. Bu Korkular zaman zaman trafik kazalarının olması ile sonuçlanıyordu. Birilerinin canından olmasını, yaralanmasını veya malını kaybetmesini hiç kimse istemez. Gazetemizde çıkan haberlere iyimser yaklaşan bütün kamu kurum ve kuruluşlarına da ayrıca teşekkür ediyoruz. Ara geçişlerin en kısa süre içerisinde kapatılarak büyük korku yaratan bu sorunun kapatılması uygun olacak.