Anahtar Kelimeler: Araç Konvoyu Afrin Destek

Araç Konvoyu İle Afrin´e Destek

Araç Konvoyu İle Afrin´e Destek

Suriye´nin Afrin bölgesinde TSK´nın sürdürdüğü ? Zeytin Dalı? harekatına Kozanlı vatandaşlarda araç konvoyu yaparak destek oldular.

Suriye´nin Afrin bölgesinde TSK´nın sürdürdüğü ? Zeytin Dalı? harekatına Kozanlı vatandaşlarda araç konvoyu yaparak  destek oldular.

Sosyal medya üzerinden haberleşen vatandaşlar Pazar günü Türk Büyükleri Anıtı önünde toplandılar. Araçları ile gelen vatandaşlar, araçlarını Türk Bayrakları ile süslediler. Daha sonra şehir turuna çıkan Kozanlılar Afrin´deki askerlerimize destek olmak için slogan attılar. Ayrıca, Afrin´de şehit düşen askerlerimizde unutulmadı.

Düzenlenen konvoya Kozan Dolmuşcular Derneği Başkanı Ergün Karaoğlan´da destek oldu. Dolmuşlarda konvoya katıldı. Konvoya katılamayan vatandaşlar ise konvoyun geçisi esnasında Türk Bayrakları ile yol kenerından ve evlerden destek oldular.

Konvoy sonunda açıklama yapan vatandaşlar ? Bizim tek gayemiz var O da vatandır. Bizim askerimiz sınır dışında operasyon yapıyor. Bizlerde buradan elimizden geldiği kadar onlara destek olmaya çalışıyoruz. Türk milletinde bu yürek olduğu sürece hiç bir düşman bize diz çöktüremez. Allah Suriye´de operasyonda olan askerlerimize güç kuvvat versin. Allah yar ve yardımcıları olsun? dediler.