Anahtar Kelimeler: ALADAĞ AİLELERİNİN MUTLU

ARAN VE ALADAĞ AİLELERİNİN MUTLU GÜNÜ

ARAN VE ALADAĞ AİLELERİNİN MUTLU GÜNÜ

Çukurova Barış Gazetesi’nin sahibi, usta gazeteci Özcan Aladağ’ın oğlu Ayberk, hayatını tasarım uzmanı olan Aleyna ile birleştirerek mutlu bir geleceğe adım attı.

Aran ve Aladağ ailelerinin evlatlarının bu mutlu gününde, genç çiftin düğünü Anemon Oteli’nde gerçekleşti.

Maden mühendisi ve aynı zamanda müzisyenlik yapan damat Ayberk, gönlünü kaptırdığı Aleyna ile bir ömür boyu sürecek yolculuğunu evlilikle taçlandırdı. Ayberk’in müzisyen kimliği sayesinde, düğün töreninde gelin Aleyna’ya özel olarak bestelediği şarkıyı seslendirmesi, davetlilere unutulmaz anlar yaşattı.

Düğün törenine CHP Adana Milletvekili Orhan Sümer, AK Parti Adana İl Başkanı Ozan Gülaçtı, MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, Adana Ocak İl Başkanı Cem Tutsoy, Seyhan Belediye Başkan Yardımcısı Güngör Geçer, Adana Büyükşehir Belediyesi Ulaşım A.Ş. Genel Müdürü Kadir Özdemir, ASKİ Genel Müdür Vekili Mansur Aladağ, Seyhan Belediyesi Muhtarlık Müdürü Murat Akdoğan, Basın İlan Müdürü Çetin Oranlı, Adana Ticaret Odası Meclis Başkanı İsmail Acı, Sarıçam Ziraat Odası Meclis Başkanı Bülent Yamaç ve Adana Ticaret Odası Disiplin Kurulu Başkanı Yüksel Yavuz’un yanı sıra her iki ailenin dostları ve gazeteciler katılarak genç çiftin mutluluğunu paylaştılar.

Gece boyunca davetlilerle yakından ilgilenen Aran ve Aladağ aileleri, bu özel günde misafirleriyle bir araya gelerek unutulmaz anlar yaşadılar.